Морква з сиром і часником - вітамінний салат, приготування якого не займе багато часу, а прості інгредієнти завжди знайдуться на полиці холодильника. Класичний рецепт морквяного салату можна урізноманітнити, додавши пікантні інгредієнти у вигляді горіхів або сушених трав. Розглянемо приготування морквяного закуски, використовуючи різні рецепти.
Моркву з часником, сиром і майонезом - рецепт
Популярний салат з моркви, сиру та часнику збагатить смак м'ясних і рибних страв пікантною гостротою, а використання плавленого сиру додасть закуски легкість і ніжність.
Інгредієнти: морква - 280 м; плавлений сир - 90 г; часник - 3 зубки; майонез - 80 р. Приготування Помийте моркву, добре очистіть, а натерши, перекладіть в салатник відповідного об'єму. Плавлений сир натріть і додайте до моркви. Очищені від оболонок часникові зубки подрібніть за допомогою преса і змішайте з іншими підготовленими компонентами. Заправте салат майонезом, а після перемішування відразу сервіруйте. Салат із сирої моркви з часником
Сира морква містить величезну кількість вітамінів, властивості яких зберігаються із застосуванням рослинних жирів. Терта морква з сиром і часником, приправлена оливковою олією - поживна закуска для людей, які дотримуються здорового харчування.
Інгредієнти: морква - 320 г; твердий сир - 95 г; часник - 2 зубки; оливкова олія - 35 мл; сік лимона - 20 мл; волоські горіхи - 15 р. Приготування Підготовлену моркву очистіть і подрібніть. Натерти сир, додати до моркви і перемішайте. Часник очистіть і пюрируйте. Змішати заправку з цитрусового соку і оливкової олії. Заправте салат, перемішати і прикрасити горіхами. Салат з вареної моркви, сиру та часнику
Ситний зимовий салат - морква з часником і майонезом, придбає нові смакові відтінки з горошком і сиром, а додавання відварених курячих яєць додасть страві м'якості.
Інгредієнти: відварна морква - 85 м; варене яйце – 1 шт.; твердий сир - 60 г; майонез - 70 г; часник - 2 зубки; консервований горошок - 80 р. Приготування Відварену моркву очистити і крупно натріть. Очищене яйце подрібніть на середній тертці і з'єднайте з морквою. Сир подрібніть, додайте до нього пюрированный часник і перемішайте. Заправте салат майонезом і викладіть, використовуючи кільце для салату. Прикрасьте блюдо консервованим горошком і подавайте на стіл.