Вернуться назад Распечатать

Морква з сиром і часником

Морква з сиром і часником
Морква з сиром і часником - вітамінний салат, приготування якого не займе багато часу, а прості інгредієнти завжди знайдуться на полиці холодильника. Класичний рецепт морквяного салату можна урізноманітнити, додавши пікантні інгредієнти у вигляді горіхів або сушених трав. Розглянемо приготування морквяного закуски, використовуючи різні рецепти.

Моркву з часником, сиром і майонезом - рецепт


Популярний салат з моркви, сиру та часнику збагатить смак м'ясних і рибних страв пікантною гостротою, а використання плавленого сиру додасть закуски легкість і ніжність.
Інгредієнти:

  • морква - 280 м;

  • плавлений сир - 90 г;

  • часник - 3 зубки;

  • майонез - 80 р.


  • Приготування

  • Помийте моркву, добре очистіть, а натерши, перекладіть в салатник відповідного об'єму.

  • Плавлений сир натріть і додайте до моркви.

  • Очищені від оболонок часникові зубки подрібніть за допомогою преса і змішайте з іншими підготовленими компонентами.

  • Заправте салат майонезом, а після перемішування відразу сервіруйте.


  • Салат із сирої моркви з часником


    Сира морква містить величезну кількість вітамінів, властивості яких зберігаються із застосуванням рослинних жирів. Терта морква з сиром і часником, приправлена оливковою олією - поживна закуска для людей, які дотримуються здорового харчування.
    Інгредієнти:

  • морква - 320 г;

  • твердий сир - 95 г;

  • часник - 2 зубки;

  • оливкова олія - 35 мл;

  • сік лимона - 20 мл;

  • волоські горіхи - 15 р.


  • Приготування

  • Підготовлену моркву очистіть і подрібніть.

  • Натерти сир, додати до моркви і перемішайте.

  • Часник очистіть і пюрируйте.

  • Змішати заправку з цитрусового соку і оливкової олії.

  • Заправте салат, перемішати і прикрасити горіхами.


  • Салат з вареної моркви, сиру та часнику


    Ситний зимовий салат - морква з часником і майонезом, придбає нові смакові відтінки з горошком і сиром, а додавання відварених курячих яєць додасть страві м'якості.
    Інгредієнти:

  • відварна морква - 85 м;

  • варене яйце – 1 шт.;

  • твердий сир - 60 г;

  • майонез - 70 г;

  • часник - 2 зубки;

  • консервований горошок - 80 р.


  • Приготування

  • Відварену моркву очистити і крупно натріть.

  • Очищене яйце подрібніть на середній тертці і з'єднайте з морквою.

  • Сир подрібніть, додайте до нього пюрированный часник і перемішайте.

  • Заправте салат майонезом і викладіть, використовуючи кільце для салату. Прикрасьте блюдо консервованим горошком і подавайте на стіл.