Вернуться назад Распечатать

Суп з кільки в томаті

Суп з кільки в томаті
Рідкий суп з консервованої кільки в томаті можна сміливо віднести до страв на швидку руку. Готується він швидко, а на смак виходить надзвичайно насиченим. Пропонуємо варіант страви з рисом, а також рецепт в мультиварці з капустою.

Рибний суп з консерви «Кілька в томаті» з рисом - рецепт


Інгредієнти:

  • консерви «Кілька в томаті» – 1 стандартна банку;

  • картопля – 395 м;

  • крупа рисова – 65 г;

  • морква – 90 г;

  • цибуля – 90 г;

  • олія без запаху рослинне – 35-45 мл;

  • вода очищена – 22 л;

  • чорний і запашний перець (горошини) – 5 та 3 шт. відповідно;

  • листи лавра середнього розміру – 1-2 шт.;

  • кухонна йодована сіль;

  • листя зелені.


  • Приготування
    Приготувати смачний супчик з кільки в томаті надзвичайно просто. Спочатку чистимо і нарізаємо дрібно картоплини, закладаємо в посудину з киплячою водою і даємо повторно закипіти. Закладаємо також і промитий рис, а через хвилин десять додаємо піджарку з дрібненько шинкованої цибулі і моркви, яку приготуємо на сковороді з рафінованим рослинним маслом. Приправляємо страва також сіллю, горошинами перчика, лавровими листками і готуємо до м'якості овочів і рисинок.
    Тепер закладаємо в суп кільку в томаті, даємо страві ще пару хвилин прокипіти і знімаємо з плити. При подачі доповнюємо блюдо листочками свіжої зелені.

    Смачний суп з кільки в томаті з капустою в мультиварці


    Інгредієнти:

  • консерви «Кілька в томаті» – 1 стандартна банку;

  • картопля – 395 м;

  • капуста – 280 м;

  • морква – 90 г;

  • цибуля – 90 г;

  • паста томатна – 65 г;

  • вода очищена – 32 л;

  • запашний і чорний перець (горошини) – 3 і 5 шт. відповідно;

  • листи лавра середнього розміру – 1-2 шт.;

  • кухонна йодована сіль;

  • листя зелені.


  • Приготування
    Суп на перше з кількою в томаті можна знайти і в мультиварці. Для цього очищаємо картоплини і нарізаємо кубиками середнього розміру, морква рубаємо соломкою, а цибулини подрібнюємо як можна дрібніше. Шаткуємо також дрібно і капусту білокачанну. Викладаємо підготовлені овочеві компоненти в ємність мультиустройства і заливаємо їх підігрітою до кипіння водичкою. Налаштовуємо прилад на режим «Гасіння» і виставляємо таймер на годину. У середині циклу додаємо в суп сіль, горошини перцю запашного і чорного, лаврове листя, а також вводимо розведену в невеликій порції відвару з супу томатну пасту. Останній закладаємо відкорковану попередньо кільку в томаті, прикриваємо кришкою і чекаємо завершення програми. Готовий суп при подачі доповнюємо нарубаною зеленню.