Сьогодні ми розповімо вам про те, як приготувати легкий супчик з макаронами і картоплею. Він виходить неймовірно смачним і ароматним!
Рецепт супу з макаронами і картоплею
Інгредієнти: бульйон курячий – 2 л; макарони – 190 г; картопля – 185 г; морква невелика – 45 г; цибуля біла ріпчаста – 55 г; спеції. Приготування Курячий бульйон кип'ятимо в каструлі на середньому вогні. Акуратно кидаємо картоплю, очищений, нарізаний однаковими невеликими кубиками і проварюємо хвилин 5 подсаливая за смаком. Цибулю і моркву обробляємо, дрібненько шаткуємо й підрум'янюємо в невеликій кількості розігрітого рафінованого рослинного масла. До напівготового картоплі кидаємо макарони, перемішуємо і хвилин через 10 викладаємо овочеву обжарку. Накриваємо каструлю кришкою, даємо супу з картоплі і макаронів без м'яса прокипіти ще хвилину, а потім вимикаємо і наполягаємо 15 хвилин.
М'ясний суп з макаронами і картоплею
Інгредієнти: яловичина – 410 г; питна вода – 2 л; картопля – 245 г; цибуля біла ріпчаста – 105 г; олія рослинна; морква середня – 40 г; спеції; макарони – 90 г; зелень петрушки. Приготування Каструлю наповнюємо водою, ставимо на вогонь і доводимо її до закипання. Потім викладаємо м'ясо, промите, оброблене і нарізане шматочками. Приправляємо спеціями, знімаємо при необхідності накип і варимо бульйон близько 2 годин, прикривши кришкою.
Картопля очищаємо, рубаємо кубиками і заливаємо водою. Цибулю і моркву обробляємо, подрібнюємо і пасеруємо на сковороді в розігрітому маслечко. Обережно знімаємо кришку і готовий м'ясний бульйон опускаємо підготовлений картопля. Варимо інгредієнти ще хвилин 15 а потім додаємо макарони і перемішуємо. Через 5 хвилин, вводимо овочеву зажарку, даємо супу прокипіти протягом 5 хвилин додаємо порізану свіжу зелень. Все перемішуємо, кип'ятимо вміст і наполягаємо суп з макаронами і картоплею під кришкою 30 хвилин.
Курячий суп з макаронами і картоплею
Інгредієнти: грудка куряча – 610 г; вода – 2 л; морква і ріпчаста цибуля біла – по 55 г; картопля – 115 г; макарони – за смаком; олія рослинна; свіжа зелень; спеції. Приготування Промиту курку викладаємо в каструлю, наповнену водою, додаємо очищену цілу цибулину і варимо, знімаючи накип, 55 хвилин. Всі овочі заздалегідь очищаємо, обполіскуємо їх і подрібнюємо. Пасеруємо цибулю з морквою до золотистого кольору на рослинній олії. Готову курку виймаємо з бульйону і кидаємо туди підготовлену картоплю. Потім додаємо макарони і овочеву обжарку. Приправляємо суп спеціями, проварюємо хвилин 10 а потім розливаємо по тарілках і кожну порцію присипаємо свіжої подрібненої зеленню.
Суп з фрикадельками, картоплею і макаронами
Інгредієнти: фарш м'ясний – 410 г; цибуля ріпчаста – 185 г; вода питна -3 л; картопля – 490 г; морква – 185 г; сухарі панірувальні – 35 г; макарони – 55 г; свіжа зелень; спеції. Приготування У фарш висипаємо панірувальні сухарі, солимо, перчимо і добре все перемішуємо руками. Формуємо з м'ясної маси невеликі рівні кульки і викладаємо їх на спеціальну обробну дошку. Цибульку і моркву чистимо, подрібнюємо і підрум'янюємо до золотистого кольору на маслечко. З картоплі зрізаємо шкірку, рубаємо брусками і акуратно опускаємо в киплячу воду. Проварюємо 15 хвилин, до м'якості, а потім кидаємо макарони і викладаємо м'ясні фрикадельки. У самому кінці додаємо в суп овочеву обжарку, перемішуємо, заправляємо блюдо спеціями і додаємо свіжу рубану зелень. Кип'ятимо вміст, знімаємо посуд з плити, прикриваємо супчик кришкою і настоюють 10 хвилин.