Незмінні складові простого гамбургера - це м'яка булочка, соковита котлета і насичений, пікантний соус. Ця стаття присвячена кращим рецептами соусів спеціально для бургерів.
Соус для бургера - рецепт
Інгредієнти: кетчуп будь, не гострий – 2 ст. ложки; винний оцет – 1/4 ст. ложки; вустерський соус – 1 /4 ст. ложки; коричневий цукор – 1/4 ст. ложки; гірчиця пекучий – 1 ч. ложки; табаско – 4-5 крапель; суміш ароматних спецій (для барбекю) – щіпка. Приготування Поставте невеликий сотейник на малий вогонь і відправте всі складові майбутнього соусу в нього. Поступово доведіть суміш до кипіння, не забувайте помішувати. Як тільки соус закипить вогонь ще трохи зменшіть і продовжуйте готування до тих пір, поки маса не почне темніти і не загусне (10-15 хвилин). Тепер можна перелити соус в скляну піалу і дати йому охолонути.
Соус зі сметани для бургерів
Інгредієнти: сметана - 85 м; майонез -2 ст. ложки; часник - 3 великих зубчики; сухий базилік - 1 ч. ложка; сіль і перець. Приготування У глибоку миску влийте сметану, додайте майонез і перемішайте. В отриману суміш додайте пюрированный часник, базилік, сіль і перець, дуже добре перемішайте, щоб всі складові розподілилися рівномірно. Тепер можна використовувати його за призначенням.
Як зробити соус із сиром для бургера?
Інгредієнти: сметана - 90 г; сирі яйця – 2 шт.; твердий сир - 35 г; вершки - 65 г; вершкове масло – 15 г; борошно - 2 ст. ложки. Приготування Блендером змішайте і добре збийте яйця і сметану. До цієї суміші додайте подрібнений на дрібній тертці сир. Розтопити масло на сковороді і влийте змішані раніше інгредієнти. До них додайте вершки і борошно, і нагрівайте суміш на слабкому вогні, не доводячи до кипіння. Отриманий соус необхідно трохи посолити. Такий сирний соус чудово наповнить новим оригінальним смаком домашній бургер.
Соус з томатом для бургерів в домашніх умовах
Інгредієнти: сметана - 175 г; м'ясний бульйон – 190 мл; вершкове масло, томатна паста борошно – 2 ст. ложки; сіль, перець і паприка. Приготування Масло розтопіть на сковороді, додайте борошно і обсмажте. Через пару хвилин у сковороду влийте бульйон тонкою цівкою, інтенсивно помішуючи, щоб не з'явилися грудочки. Влийте сметану і томатну пасту. Всю суміш тушкуйте 5 хвилин на слабкому вогні. На завершення додайте сіль, перець і паприку. Це ідеальний соус для бургерів. Він чудово поєднується з м'ясними і овочевими компонентами закуски.