Якщо мова заходить про класичних закусках з асортименту пабів, то ніщо не зможе зрівнятися з цибульними кільцями. Але зовсім не обов'язково йти в бар для того, щоб спробувати ідеально приготовану закуску, досить втілити в життя один з рецептів цибулевих кілець з сиром, що ми представили в наступному матеріалі.
Цибульні кільця з сиром в клярі – рецепт
Якщо ви вирішите додати тертий сир безпосередньо в кляр, то вибирайте гострі сорти, смак яких буде виражений в достатній мірі.
У даному рецепті кляр виходить пишним і хрустким за рахунок пива (можна замінити сидром) і крохмалю в основі.
Інгредієнти: борошно – 115 г; крохмаль – 35 г; яйце – 1 шт.; пиво – 185 мл; тертий пармезан – 35 г; рослинна олія для фритюру; ріпчаста цибуля – 2 шт. Приготування Переконайтеся, що перед початком приготування добре охолодили пиво, зробивши його буквально крижаним. З'єднайте першу пару сухих інгредієнтів разом з пучкою солі. До суміші борошна і крохмалю вбийте яйце, влийте пиво і тут же перемішайте. Не хвилюйтеся на рахунок невеликих грудочок в суміші. Додайте в тісто тертий сир і занурте в нього нарізану кільцями цибулю. Дайте надлишків кляру стекти і відразу ж обсмажуйте цибульні кільця у фритюрі до легкого рум'янцю.
Цибульні кільця з фаршем та сиром у паніровці
Інгредієнти: яловичий фарш – 490 г; ріпчаста цибуля – 2 шт.; яйця – 4 шт.; борошно – 115 г; сухарі для панірування – 130 г; сир – 85 м; олія для фритюру. Приготування Розділіть ріпчасту цибулю на кільця товщиною в 3 див. Фарш приправте і наповніть ним порожнини в цибульному кільці. Коли половина фаршу буде закладена, додайте в центр шматочок твердого сиру і накрийте залишилися фаршем. Запаніруйте цибульні кільця за стандартною схемою: борошно, яйце, сухарі, повторюючи панирование двічі. Після, опустіть кільця в розігріте масло і обсмажуйте 5-6 хвилин.
Як приготувати цибульні кільця з сиром?
Інгредієнти: ріпчаста цибуля – 2 шт.; сир – 140 г; яйця – 5 шт.; борошно – 210 г; хлібна крихта – 320 г; олія для фритюру. Приготування Розділіть ріпчасту цибулю на кільця рівної товщини. Підберіть кільця за розміром так, щоб одне з них було трохи більше другого, таким чином, між кільцями утворюється проміжок, який і можна буде покласти шматочки сиру. Розділіть сир на смужки і покладіть їх між шарами цибулі, запаніруйте цибульні кільця в борошні, яйці і сухарях, повторивши процедуру двічі, а потім обсмажуйте у фритюрі до зарум'янювання.