Сирники в мікрохвильовці, з чашкою чаю або свіжозвареної кави – ідеальний сніданок для всієї родини. Ласощі виходить неймовірно ситним, поживним і дуже корисним. Переконайтеся в цьому самі, використовуючи наші рецепти.
Сирники із сиру в мікрохвильовці
Інгредієнти: сир сільський – 265 г; яйце середня – 1 шт.; цукор – 20 г; борошно – 25 р. Приготування Отже, перед тим як почати робити сирники в мікрохвильовці, сир збиваємо блендером до гладкої маси. Потім розбиваємо яйце, додаємо цукор, борошно і все ретельно перемішуємо. Поділяємо сирне тісто на 5-6 частин і формуємо з кожної невеликі кульки, а потім приплющиваем їх злегка. Тарілку для мікрохвильової печі промазуємо маслом, викладаємо сирі заготовки, закривають дверцята приладу і вмикаємо піч на середню потужність на 5 хвилин. Готові сирники в результаті вийдуть трохи бледноватыми, але ви можете їх підрум'янити за допомогою функції «Гриль». Подаємо страву зі сметаною або ягідним варенням.
Сирники в мікрохвильовці без борошна
Інгредієнти: сир – 245 г; яйце С1 – 1 шт.; манка – 15 г; ванілін – за смаком; родзинки – за бажанням; цукор – за смаком. Приготування У протертий сир розбиваємо куряче сире яйце і ретельно перемішуємо. Потім сирну масу додаємо манку, цукор, ванілін, родзинки за бажанням і розмішуємо до однорідного стану. Розкладаємо приготоване тісто по силіконових формочках і відправляємо сирники на 5 хвилин у мікрохвильовку, встановивши на дисплеї повну потужність.
Готову страву витягуємо з формочок, перекладаємо на плоску тарілку, поливаємо йогуртом і подаємо на стіл.
Сирники в мікрохвильовці без яєць
Інгредієнти: сир – 255 г; цукор – 15 г; борошно – 20 г; сметана натуральна – 110 мл; ванілін; масло вершкове; цукати – за бажанням. Приготування Перед тим, як приготувати сирники в мікрохвильовці, сир протираємо через сито. Потім додаємо сметану,
кидаємо цукор, ванілін і цукати. Розмішуємо масу до однорідності і поступово всипаємо в неї борошно, замішуючи руками м'яке тісто.
Плоску тарілку, призначену для мікрохвильовки, промазуємо шматочком розм'якшеного вершкового масла. Змочуємо Руки у воді, ліпимо з сирної маси невеликі кульки, злегка приплющиваем і викладаємо на тарілку, на невеликій відстані один від одного.
Відправляємо блюдо з сирниками на кілька хвилин у мікрохвильовку, включивши прилад на всю потужність. Готову страву подаємо зі сметаною, будь-яким ягідним варенням або квітковим медом.