Вернуться назад Распечатать

Рецепт приготування сирників з сиру

Рецепт приготування сирників з сиру
Будь рецепт приготування делікатних сирників з сиру легко освоїть навіть людина, яка практично не вміє готувати.

Класичні сирники із сиру


Цей спосіб приготування такого десерту вже перевірений багатьма поколіннями господинь, тому він обов'язково вийде повітряним і неймовірно смачним.
Інгредієнти:

  • сіль – 05 ч. ложки;

  • борошно – 25 ст. ложки;

  • сир – 325 г;

  • ванілін – 1 пакетик;

  • соняшникова олія – 25 ст. ложки;

  • цукор – 25 ст. ложки;

  • яйце – 1 шт.


  • Приготування
    Розбийте прямо в сир яйце, додайте цукровий пісок і посоліть. Потім всипте цукор і додайте ванілін. Висипте борошно на стіл і ретельно змішайте до однорідної сирною масою. Тісто скачайте ковбасками, які необхідно розрізати на рівні частини. Наступний етап приготування пишних сирників з сиру – формування кульок з отриманої маси. Трохи прbплюсніть їх і обваляйте в борошні. Помістіть сирники на добре прогріту сковороду, в яку попередньо налили соняшникова олія, і підсмажуйте по парі хвилин, постійно перевертаючи. Обов'язково накрийте сковорідку кришкою.

    Сирники з бананом і сиром


    Для того щоб сирники були солодкими, зовсім не обов'язково додавати в них багато не надто корисного цукру. Достатньо лише взяти банан – і питання солодкого до обіду або вечері буде вирішено.
    Інгредієнти:

  • соняшникова олія – 50 мл;

  • банани – 2 шт.;

  • яйце – 1 шт.;

  • сир – 530 г;

  • борошно – 140 г;

  • розпушувач – 15 ч. ложки;

  • цукор – 170 р.


  • Приготування
    Цей простий рецепт фруктових сирників з сиру підійде навіть юним кулінарам, які захочуть допомогти мамі в приготуванні їжі. Подрібніть сир шляхом перетирання через сито і змішайте його з розпушувачем, попередньо просіяного борошном, цукровим піском і яйцем. Очистіть банани і дрібно поріжте їх, потім змішайте фрукти з сирною масою і ретельно перемішайте.
    Тісто поділіть на 10-12 приблизно рівних шматочків і виготовте з них кульки, злегка змочивши руки. Обваляйте кульки в борошні і обережно надайте їм форму коржів з допомогою лопатки. Після цього обсмажте сирники на сковорідці з вже прогрітим рослинним маслом по 4 хвилини з обох сторін.

    Рецепт сирників з натурального сиру без яєць


    Переконаним вегетаріанцям не варто зовсім відмовляти собі в кулінарних радощі життя. Такі сирники з домашнього сиру не тільки добре виходять, але і мають дивно ніжний смак.
    Інгредієнти:

  • манна крупа – 05 склянки;

  • борошно – 3 ст. ложки;

  • соняшникова олія – 3 ст. ложки;

  • сир – 500 г;

  • ваніль – за смаком;

  • цукор – 45 ст. ложки;


  • Приготування
    Добре розімніть сир виделкою або перетріть через сито. Продовжуючи розминати його, всипте цукор, а потім ваніль і манку. Ретельно розмішуйте все, поки не досягнете повної однорідності. Суміш не повинна текти, як вода, але і занадто густа консистенція не підійде. Сформуйте з неї кульки, притрусіть їх борошном і трохи прbплюсніть ложкою. Тепер залишилось покласти сирники на сковорідку з добре прогрітим рослинним маслом і підсмажити їх з двох боків до злегка золотистого відтінку.