З сиру можна приготувати таке корисне і смачне ласощі, як сирники. Рецепти їх приготування з бананом чекають вас нижче.
Сирники із сиру з бананом – рецепт
Інгредієнти: пісок цукровий – 100 г; банани – 2 шт.; сир – 450 г; просеянная борошно пшеничне вищого сорту – 90 г; олія рафінована рослинна; розпушувач – 10 г; яйце – 1 шт. Приготування Перетираємо через сито сирок, змішуємо його з яйцем, попередньо просіяного борошном і цукром. Висипаємо туди ж розпушувач для тіста. Банани очистити і дрібненько нарізаємо. Додаємо їх в основну масу і гарненько розмішуємо. Ділимо тісто на 10-12 шматочків, які потім перетворюємо в кульки, паніруємо в борошні і за допомогою лопаточки надаємо їх форму коржів. Обсмажуємо до готовності у рослинній олії.
Сирники без борошна з бананом
Інгредієнти: сир 9% – 250 г; манка – 100 г; велике куряче яйце – 1 шт.; кориця – щіпка; сода харчова – 5 г; сіль; банан середнього розміру – 1 шт. Приготування Сир покласти в миску і гарненько розтираємо. Додаємо дрібку соди, яйце, сіль і манку. Добре все розмішуємо і чверть години даємо постояти, щоб манка набухла. Очищений банан ріжемо шматочками середнього розміру і додаємо в тісто. В кінці додаємо корицю і знову розмішуємо, повинно вийти мягенькое тісто. Скачуємо його жгутиком, нарізаємо шматочками і паніруємо в манці. Розміщуємо їх на деко, застелений пекарської папером. Випікаємо При 200 градусах сирники з сиром і бананом в духовці півгодини.
Сирники з бананом в духовці
Інгредієнти: домашній сир – 500 г; цукор – 70 г; яйце куряче – 1 шт.; банан – 1 шт.; просеянная пшеничне борошно вищого сорту – 3 ст. ложки. Приготування Нарізаємо шматочками банан, додаємо до сиру. Туди ж додаємо 2 столові ложки борошна і весь цукор. Акуратно перемішуємо. Руками формуємо сирнички, обкачуємо в залишилася борошні. Кладемо на деко. Випікаємо сирні сирники з бананом 15 хвилин при помірній температурі, потім перевертаємо і ще хвилин на 10 залишаємо.
Як приготувати сирники з бананом і сиром?
Інгредієнти: банан великий – 1 шт.; цукор; рослинна олія; сир домашній – 400 р; пшеничне борошно просеянная – 120 г; яйце – 1 шт.; ванілін – щіпка; сметана для подачі; сіль. Приготування Сир розтираємо з яйцем, додаємо сіль, ванілін, цукор, а також банан, нарізаний кубиками. Акуратно все це розмішуємо, поступово всипаючи борошно. Далі формуємо сирнички і смажимо до готовності їх до готовності. Приємного всім апетиту!