Сирники в духовці, стануть незамінним стравою для всіх, хто дотримується правильного дієтичного харчування. Таке ласощі готується зовсім без масла і виходить менш калорійним і корисним. Пропонуємо вам кілька перевірених і доступних рецептів сирників в духовці з манкою.
Рецепт смачних сирників з сиру з манкою
Інгредієнти: сир сільський – 485 г; борошно – 175 г; манна суха крупа – 20 г; яйце С2 – 1 шт.; ванілін; масло вершкове – 15 г; цукор дрібний білий – 40 р. Приготування Отже, сир збиваємо блендером до кремоподібної консистенції, додаємо цукор, борошно і вбиваємо яйце. Далі всипаємо манну крупу, кидаємо ванілін і все перемішуємо. Тепер вологими чистими руками формуємо з тіста невеликі кульки, приплющиваем їх і перекладаємо заготовки на промаслений лист. Готуємо сирники із сиру з манкою в розігрітій духовці 25 хвилин.
Пишні сирники з манкою
Інгредієнти: сир – 205 г; яйце С2 – 1 шт.; цукор – 20 г; манна суха крупа – 10 г; сметана нежирна – 10 мл; борошно – 30 г; ізюм світлий – за бажанням. Приготування Свіжий, охолоджений сир змішуємо в мисці з манкою, всипаємо цукор, розбиваємо яйце і перемішуємо. Масу залишаємо на 10 хвилин, щоб крупа розбухла. Після всипаємо борошно, кидаємо розпарені родзинки і замішуємо густувате однорідне тісто. Деко промазуємо маслом, застеляємо пергаментом і викладаємо сформовані руками невеликі сирники. Зверху покриваємо їх сметаною і випікаємо 25 хвилин в розігрітій духовці при температурі 190 градусів. Подаємо готові сирні сирники з манкою з будь-яким варенням, кислою сметаною або просто, прикрасивши цукровою пудрою .
Сирники в духовці з манкою
Інгредієнти: сир зернистий – 505 г; куряче яйце – 2 шт.; цукор – 35 г; манна суха крупа – 40 г; борошно – 20 г; ванілін – за смаком; кориця та какао – за смаком; сіль, сода – по 5 р. Приготування А ось ще один спосіб, як приготувати смачні і ніжні сирники з манкою. Сир розтираємо в ситі або просто розминаємо виделкою. Потім додаємо до нього яйця, всипаємо цукор, манку, борошно, додаємо ванілін і сіль з содою. Ретельно все перемішуємо, поділяємо тісто на 2 частини: в одну половинку додаємо какао, а в іншу – мелену корицю. Далі беремо маленькі силіконові формочки для кексів, викладаємо в них приготоване сирне тісто і випікаємо сирники при температурі 180 градусів приблизно 30 хвилин.