У багатьох не виходять ідеальними звичайні сирника: то вони розпадаються, то не прожариваются. Якщо ви скористаєтеся нашими рекомендаціями, ваше ласощі вийде шалено смачним і неодмінно всім сподобається. З цієї статті ви дізнаєтеся, як приготувати правильні сирник з звичайного сиру , підсмажені на сковороді.
Смачні сирник на сковороді з апельсином
Інгредієнти: сир зернистий 1% або 9% (не більш) – 500 г апельсин з тонкою гладкою шкіркою – 1 шт.; цукор – 125 г; яйця категорії С1 – 1 шт.; манка – 115 г; рослинне масло. Приготування Апельсин помийте і зніміть цедру. З м'якоті відіжміть сік, всипте в нього манку, перемішайте і залиште набухати.
Окремо перетріть блендером сир з цукром, подрібненої на тертушці цедрою і яйцем. Розпустилася манку додайте до основних інгредієнтів. Якщо тісто злегка рідке, додати борошна. Сформуйте з тіста кульки і надайте їм плоску форму. Обсмажуйте їх до рум'яних бочков на розпеченій сковороді з рослинним маслом. Ідеальним доповненням до таких творожникам буде трохи кисленьке сметана.
Як спекти сирник з сиру на сковороді - класичний рецепт з манкою
Інгредієнти: сир 1% – 375 г; манка – 75 г; цукор-пісок дрібний – 55 г; яйце -1 шт; ваніль; сіль. Приготування Спершу перетріть сир, потім до нього додати манку, всипте цукор і збийте яйце. Ретельно, до однорідності все перемішайте, додайте ванілін і щіпку солі. З отриманого тіста сформуйте спочатку «ковбаску», діаметром 5 див. Розділіть її на невеликі кружечки товщиною 1-15 див Обваляйте творожнички в борошні й обсмажте на сковороді з маслом до апетитних рум'яних бочков.
Рецепт приготування пишних сирників на сковороді
Інгредієнти: сир зернистий 9% – 285 г; цукор дрібний – 95 г; яйце – 1 шт.; сіль; борошно високої якості – 310 г; розпушувач – 10 г; масло пісне для смаження. Приготування Визначте сир в підходящу ємність для замішування тіста. Перетріть його з дрібкою солі, цукром і яйцем. Спочатку частина борошна змішати і просіяти з розпушувачем, додайте в сирну масу і гарненько перемішуємо. Далі можна додати борошно, за бажанням приправити ваніліном. Інтенсивно все перемішайте.
Набирайте ложкою порцію тіста, зробіть кульки і обваляйте в борошні. Злегка притисніть його, роблячи круглі коржі з плоскими боками, товщиною близько 1-15 см. Надсилайте заготовки на сковороду з підігрітим рослинним маслом і смажте сирник з двох боків до приємної рум'яності.