Є багато різних рецептів приготування піци. При цьому відрізняється не тільки начинка але і основа з тіста. Як зробити швидке без дріжджів тісто для піци, зараз дізнаєтесь. Можна зробити і тоненьке тісто, і досить пишне і мягенькое, схоже на те, що готують на дріжджах.
Тісто для піци без дріжджів на молоці
Інгредієнти: борошно вищого сорту пшеничне – 350 г; коров'яче молоко – 80 мл; сіль; яйця курячі середньої величини – 2 шт.; олія оливкова – 40 мл Приготування В злегка підігріте молоко вводимо яйця, додаємо оливкову олію і гарненько перемішуємо. Вливаємо отриману масу в попередньо просіяне борошно, підсолюємо і місимо тісто хвилин 10 щоб воно вийшло еластичним.
Тісто для піци без яєць і дріжджів
Інгредієнти: олія оливкова – 5 ст. ложок; сіль; борошно вищого сорту пшеничне – 480 г; прованські трави; очищена вода - 200 мл Приготування Борошно обов'язково просіваємо. Вливаємо олію, кладемо сіль, прованські трави і добре розмішуємо. Поступово вливаємо воду і замішуємо тісто, розтягуючи його в руках і складаючи. Потім кидаємо його на робочу поверхню, знову розтягуємо, складаємо і кидаємо. Повторюємо процедуру ще кілька разів. Вміщуємо без дріжджів тісто для піци на воді в поліетиленовий пакет і кладемо в холод на півгодини. Потім дістаємо, трохи розминаємо руками і розкачуємо на поверхні, трохи притрушуючи борошном.
Смачне тісто для піци на кефірі без дріжджів
Інгредієнти: курячі яйця – 2 шт.; кефір 25% жирності – 470 мл; харчова сода – 1/4 ч. ложки; борошно вищого сорту просеянная – 350 г; сіль – щіпка; оливкова олія – 45 мл Приготування У невеликій ємності збиваємо яйця з додаванням солі. У миску великого розміру наливаємо кефір, кладемо соду, збиті яйця і добре розмішуємо. Всипаємо частинами борошно, підливаємо оливкова олія і розмішуємо. Має вийти тісто, по вигляду нагадує густу сметану. Виливаємо його на деко, промазанный маслом і випікаємо при 200 градусах, а коли воно підрум'яниться, кладемо начинку і доводимо до готовності.
Простий рецепт тіста для піци без дріжджів
Інгредієнти: сметана густа – 250 г; масло розтоплене вершкове – 40 г; сода – 1/4 ч. ложки; борошно пшеничне просеянная – 2 склянки; сіль; курячі яйця середнього розміру – 2 шт. Приготування Яйця розтираємо з сіллю. Сметанку з'єднуємо з харчовою содою і змішуємо з яйцями. Потихеньку додаємо борошно, вводимо масло і знову перемішуємо. Готове тісто акуратно розподіляємо по листу, кладемо начинку і готуємо піцу.
Тонке без дріжджів тісто для піци - рецепт
Інгредієнти: пшенична просеянная борошно – 350 г; тепле коров'яче молоко – 80 мл; яйця – 2 шт.; сіль; олія рафінована рослинна – 40 мл Приготування Окремо з'єднуємо просіяне борошно і сіль. Окремо збиваємо яйця з маслом і молоком. Потім отриману суміш виливаємо в миску з борошном. Коли вся рідина вбереться, починаємо вимішувати тісто. Процес може зайняти до чверті години, а готове тісто повинно вийти мягеньким. Обертаємо його вологим рушником і даємо полежати чверть години. Потім виймаємо тісто, поміщаємо на робочу поверхню, притрушенную борошном, і тоненько розкачуємо.
Як зробити без дріжджів тісто для піци?
Інгредієнти: майонез – 40 г; пшеничне борошно вищого сорту просеянная – 530 г; кефір 25% жирності – 480 мл; сіль; пісок цукровий – 30 г; великі курячі яйця – 2 шт.; харчова сода – 5 р. Приготування Кефір кімнатної температури змішати з содою, додаємо майонез, цукор, сіль, яйця. Все це гарненько розмішуємо. В отриману однорідну масу всипаємо борошно попередньо, яка повинна бути обов'язково просіяти, і вимішуємо тісто. Воно має вийти таким, щоб нагадувало густу домашню сметанку. Поміщаємо його у форму, промазану маслом, наповнюємо начинкою і випікаємо. Приємного всім апетиту!