Необхідні інгредієнти:
білі гриби (заморожені) - 400 г морква - 2 шт цибуля ріпчаста - 2 шт манна крупа - 1 ст. л. картопля - 5 шт рослинна олія сіль зелень сметана Для приготування супу можна використовувати як свіжі, так і заморожені гриби.
Спосіб приготування:
підготуйте гриби для супу: розморозьте їх, промийте і поріжте на шматки середнього розміру; відваріть гриби на повільному вогні протягом 20 хвилин; очистіть картоплю і поріжте його на кубики; чистимо цибулю, ріжемо його на дрібні кільця і обсмажуємо на вершковому маслі; додаємо дрібно натерту моркву і обсмажте разом з цибулею; коли картопля буде повністю готовий, додайте цибулю і моркву і проваріть кілька хвилин; додаємо манну крупу. Але засипаємо її повільно, постійно помішуючи, щоб не утворилося грудочок. Манка додасть супу особливий смак і зробить його більш поживним і ситним. Розливаючи суп по тарілках, додайте туди зелень і сметану. Приємного апетиту!
Ще один цікавий рецепт: смачний суп із заморожених грибів з локшиною.
Необхідні інгредієнти:
білі гриби (заморожені) - 200 г локшина яєчна - 60 г картопля - 2 шт цибуля ріпчаста - 2 шт морква - 1 шт олія соняшникова - 2 ст. л. томатна паста - 2 ст. л. сіль перець лавровий лист Спосіб приготування:
у киплячу воду додаємо розморожені гриби. Відварюємо їх кілька хвилин, виймаємо і нарізаємо на дрібні шматочки; нарізані гриби знову поміщаємо в каструлю; на великій тертці натираємо картоплю, додаємо його до грибів; обсмажуємо на рослинному маслі цибулю і моркву; додаємо зажарку в суп; додавати локшину в суп необхідно після того, як суп закипить, варимо ще 15 хвилин; додаємо спеції і зелень. Суп із заморожених грибів з локшиною - ідеальне блюдо для вас і вашої родини! Приємного апетиту!
А якщо ви любите квасоля, то варіація грибного супу з квасолею обов'язково вас здивує! Спосіб приготування цього супу схожий з попереднім, замість локшини додаємо квасоля, яка попередньо була замочена у воді на ніч.
Автор: Анастасія Блюмм