Вернуться назад Распечатать

Як смачно приготувати телятину?

Як смачно приготувати телятину?
Телятина – м'ясо молоде, а тому дуже ніжне. Що приготувати з телятини швидко і смачно, дізнаєтеся з цієї статті.

Як смачно приготувати телятину на сковороді?


Інгредієнти:

  • яловичина – 800 г;

  • лавовий лист – 5 шт.;

  • журавлина – 120 г;

  • темне пиво – 150 мл;

  • сіль;

  • цибуля – 130 г;

  • оливкова олія – 45 мл;

  • перець;

  • масло натуральне вершкове – 30 р.


  • Приготування
    Шматочок телятини ріжемо на пласти товщиною до 3 мм, А потім кожен з них розрізаємо на менші шматочки. Розжарюємо суху сковороду, підсушуємо на ній лавровий лист, викладаємо нарізане м'ясо, потім вливаємо олію, обсмажуємо м'ясо до рум'яності. Підсолюємо його, кладемо масло, подрібнену цибулю, перець, журавлину. Обсмажуємо все разом хвилин 5 потім вливаємо пиво і тушкуємо близько 20 хвилин.

    Як смачно приготувати телятину в духовці?


    Інгредієнти:

  • телятина – 500 г;

  • майонез – 50 г;

  • сухофрукти – 12 шт.;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Щоб сухофрукти розм'якшилися, заливаємо їх заздалегідь гарячою водою. Телятину відбиваємо, притрушиваем спеціями і залишаємо для маринування на пару годин у холоді. На замариноване м'ясо наносимо шар майонезу, а зверху розподіляємо сухофрукти. Звертаємо м'ясо рулетом і скріплюємо зубочистками або нитками. Обертаємо фольгою й запікаємо при 200 градусах 1 годину. Готовий рулетик після остигання ріжемо на шматочки.

    Як смачно приготувати телятину в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • телятина – 15 кг;

  • соєвий соус – 20 мл;

  • сіль;

  • часник – 3 зубчики;

  • спеції ;

  • олія рослинна рафінована – 30 мл


  • Приготування
    Часник разом зі спеціями перетираємо в ступці, туди ж вливаємо олію, соєвий соус і розмішуємо до однорідності. Отриманим маринадом натираємо м'ясо і поміщаємо його в чашу приладу. Закриваємо кришкою і даємо настоятися близько години. Потім включаємо режим «Випічка» на 40 хвилин, 20 з них готуємо м'ясо на одній стороні, а потім перевертаємо і підрум'янюємо з другої сторони. Тепер включаємо режим «Гасіння» і готуємо м'ясо ще 15 години.

    Як смачно приготувати піджарку з телятини?


    Інгредієнти:

  • яловичина – 600 г

  • морква – 100 г;

  • перець;
  • Як смачно приготувати телятину?

  • цибуля – 120 г;

  • томатний соус – 100 мл;

  • вода – 220 мл;

  • сіль.


  • Приготування
    Вимиту телятину нарізаємо невеликими кубиками. Притрушиваем, сіллю, перцем і обсмажуємо на рослинному маслі. Цибулю шаткуємо півкільцями, а моркву пропускаємо через тертку. Висипаємо овочі до м'яса, вливаємо воду і тушкуємо на малому вогні близько 50 хвилин. Потім вливаємо томатний соус, розмішуємо і готуємо ще 10 хвилин.