Якщо у вас немає часу готувати домашній паштет, ви можете вибрати магазинний варіант, або зовсім замінити його ліверної ковбасою. Ліверна начинка виходить дивно ніжною, аніскільки не поступаючись натуральному паштету при правильному приготуванні. Докладно про те, як приготувати млинці з ліверної ковбасою ми розповімо в наступних рецептах.
Млинці з ліверною ковбасою - рецепт
Ніжність готових млинців визначає не тільки начинка але і саме тісто. Щоб останнє вийшло пишним і м'яким, рекомендуємо готувати млинці на молоці взявши за основу цей конкретний рецепт або один з представлених на сайті.
Інгредієнти: яйця – 5 шт.; борошно – 105 г; щіпка цукру; молоко – 325 мл; ліверна ковбаса – 235 р. Приготування Почніть з приготування млинців. Для них слід збити пару яєць з пучкою солі з цукром і влити до збитим яйця, молоко. Після додавання молока рідини повторно збивають і починають порціями підливати до борошні при постійному помішуванні, тим самим уникаючи формування грудочок.
Порції готового тіста обсмажують на добре розігрітій сковороді.
Залишилися яйця відварюють, а лівер нарізають великими кільцями і смажать. Після обжарювання шматочки стануть паштетообразными і їх легко можна буде змішати з рубаними яйцями і розподілити на млинці. Після викладання начинки млинці з ліверної ковбасою і яйцем складають на будь-який бажаний манер і відразу ж подають.
Млинці з ліверною ковбасою і цибулею
Ще одна стандартна начинка для млинців з лівером – цибульна зажарка або зажарка з будь-яких дрібно нарізаних овочів. Завдяки луку готовий ливерный паштет за смаком не відрізняється від домашнього.
Для приготування млинців ви може використовувати представлений вище рецепт.
Інгредієнти: млинці – 12 шт.; ліверна ковбаса – 560 г; ріпчаста цибуля – 95 г; часникові зубки – 3 шт.; щіпка сушеного розмарину. Приготування Розділивши цибулю на півкільця, спасеруйте їх до легкого зарум'янювання, а потім змішайте з пюрированным часником і продовжуйте приготування ще півхвилини. Додайте до цибулевої засмажки шматочки ліверної ковбаси і дочекайтеся, поки вона розійдеться в паштет. Приправте начинку для млинців з ліверної ковбаси розмарином і сіллю, а потім дайте злегка охолонути.
Розподіліть ліверну начинку серед млинчиків і згорніть їх будь-яким зручним чином.