У цій статті ми не будемо говорити про звичайних рецепти бутербродів з червоною ікрою, так як тут все просто: змастіть підсмажений хліб маслом, розподіліть ложку ікри і прикрасьте зеленню - швидко і завжди смачно.
Нижче описані способи оформлення бутербродів з червоною ікрою, які можна впевнено подавати на святковий стіл.
Як прикрасити бутерброди з червоною ікрою і креветками?
Інгредієнти: ікра кети – 180 г; батон – 10-12 скибочок; креветки – 10-12 шт.; кріп мелкорубленный; лимон з тонкою шкіркою; вершкове масло 82%. Приготування Відваріть креветки в злегка підсоленій воді 3 хвилини з моменту закипання.
Батон наріжте скибочками 7-8 мм. Змастіть з боків вершковим маслом і посипте дрібно рубаним кропом. На середину викладіть шматочки ложку червоної ікри.
По краю видавіть кулінарним шприцом м'яке вершкове масло.
Креветки потрібно очистити від хітину і викласти по одній штучці на кожен бутерброд.
Прикрасьте четвертинкою часточки лимона і листочками петрушки. Незрівнянні яскраві бутерброди з червоною ікрою готові.
[group1] []" href="/sites/default/files/39/kak_ukrasit_buterbrody_s_krasnoy_ikroy_5.jpg" >
Як зробити бутерброди з червоною рибою та ікрою?
Інгредієнти: невеликі булочки – 2 шт.; масло вершкове 82% - 125 г; філе сьомги (горбуші, форелі або лосося) – 125 г; гілочки зелені – 3-4 шт. Приготування Часто використовується для бутербродів тостовий хліб, але для закуски з рибою дуже добре підходять невеликі булочки. Їх солодкуватий смак прекрасно поєднується з маслом, ікрою і рибкою.
Вершкове масло обов'язково має бути м'яким, щоб добре розподілялося по шматочку хліба.
Червону ікру чайною ложкою розподіліть по бутерброду приблизно на половину, так як на другій частині шматочка буде риба.
Рибу потрібно нарізати тоненькими довгими смужками і викласти поверх олії.
Свіжу зелень потрібно гарненько вимити в будь-якому випадку або навіть замочити в холодній воді на кілька хвилин. Відривайте акуратно листочки і прикрашайте.
На тарілці для подачі розкладете листям салату, так страва буде виглядати святково. Чудово виглядає в якості декорування закуски свіжа рукола або навіть гілочки розмарину, який своїм неповторним ароматом відтіняє вершковий смак.
Як зробити бутерброди з червоною ікрою?
Серед усього різноманіття варіантів подачі бутербродів з ікрою кошики з начинкою займають особливе місце. А головна причина їх мегапопулярності в "подушці", а точніше в тому наповненні, яким можна заповнити тарталетку, а зверху вже покласти ікру. Якщо ж приготувати відразу два або три варіанти для наповнення бутербродів, то асортимент закусок неодмінно збільшиться, адже і оформити їх можна зовсім по-різному.