Рулет з лаваша з шинкою може стати не тільки цікавим варіантом для сніданку або обіду, але і доступною та ситної закускою на вечірці. В залежності від наявних інгредієнтів, ви можете модифікувати рецепт на свій смак, додаючи або виключаючи складові, представлені в списках інгредієнтів нижче.
Рулет з лаваша з шинкою і сиром
Йогурт з крем-сиром і шинкою є ідеальним поєднанням, чудово дополняющимся свіжими овочами і обгорнутий тонкою коржем лаваша або тортилії. Таке блюдо готується буквально за кілька хвилин, а тому добре підходить для швидкого перекусу після роботи або навчання.
Інгредієнти: крем-сир - 135 г; тертий твердий сир - 35 г; лист лаваша; йогурт - 35 г; шинка - 14 шматочків; листя латуку - 5-6 шт.; томати - 290 р. Приготування Перед тим, як приготувати рулет з лаваша з шинкою, необхідно підготувати всі потрібні інгредієнти. Томати розділіть на тонкі слайсы, розберіть і промийте листя латуку, приготуйте простий соус, змішавши йогурт з крем-сиром і злегка приправивши все за смаком. Розподіліть сирний соус по поверхні лавашного листа, слідом викладіть салат, на нього – шматочки шинки, томати, і посипте все сиром. Поверніть лаваш і відразу ж ділите на порції.
Рулети з лаваша з шинкою і огірками – рецепт
Інгредієнти: крем-сир - 165 г; тертий сир - 85 м; шинка - 115 г; солодкий перець - 75 г; часник - 1 зубок; томат - 95 г; пір'я зеленої цибулі - 4 шт.; свіжий огірок - 65 р. Приготування З'єднайте крем-сир з звичайним дрібно натертим сиром, пюрированным часником і цибулевої зеленню. Розподіліть масу по поверхні лаваша. Томати тонко наріжте, розділіть солодкий перець і огірок на тонкі слайсы. Викладіть овочі поверх покритого сиром лавашного листа, поверх розподіліть шинку. Згорніть і розділіть рулет з лаваша з шинкою і овочами на порції бажаного розміру.
Рулети з лаваша з шинкою – рецепти
Ці смажені лавашные рулетики стануть ідеальною компанією кухоль холодного пива.
Інгредієнти: лист лаваша; шинка - 115 г; яйця - 2 шт.; сир - 115 г; хлібна крихта - 2 ст.; олія для смаження. Приготування Розкладіть шматочки сиру з шинкою поверх листа лаваша. Щільно звернувши лаваші в рулет, розділіть його на шматочки і занурте кожну у збите яйце, після чого обсипте хлібної крихтою. Обсмажуйте рулети у великій кількості розігрітої олії до рум'янцю.