До легкого алкоголю продається безліч закусок – це і різні горішки, і грінки з безліччю добавок. Як зробити сухарики до пива самостійно, читайте нижче.
Сухарики до пива – рецепт
Інгредієнти: хліб білий – 8 скибочок; спеції; сіль – 15 г; олія соняшникова без запаху – 60 мл Приготування Білий хліб нарізаємо кубиками. В масло кладемо сіль, спеції і розмішуємо. Переливаємо масло в пакет, туди ж кладемо шматочки хліба. Пакет надуваємо наполовину, край зав'язуємо і струшуємо, поки хліб не вбере масло з добавками. Духовку нагріваємо до 200 градусів. Приправлені шматочки висипаємо на деко рівним шаром і прибираємо в духовку. Періодично помішуючи, доводимо сухарики до бажаної сухості.
Сухарики до пива з часником в домашніх умовах
Інгредієнти: хліб – 10 скибочок; часник – 6 зубчиків; сіль; олія рафінована рослинна – 150 мл. Приготування Хліб ріжемо скибочками, викладаємо на деко і ставимо в духовку. Підсушуємо при 180 градусах. Часник чистимо і змішуємо з олією. Сухарики висипаємо в миску, туди вливаємо олію з часником і перемішуємо. В кінці за смаком підсолюємо.
Домашні сухарики до пива в мікрохвильовці
Інгредієнти: хліб; сіль. Приготування Хліб ріжемо скибочками, посипаємо їх сіллю або спеціями і покласти в миску. Ставимо її в мікрохвильовку, накриваємо кришкою. Виставляємо максимально можливу потужність і готуємо 2 хвилини. Потім сухарики перевертаємо, знову включаємо мікрохвильовку на 2 хвилини. Тепер сухарики готові до вживання.
Рецепт сухариків до пива в домашніх умовах в мультиварці
Інгредієнти: скибочки хліба – 8 шт.; сіль; спеції; олія рослинна рафінована – 45 мл Приготування Скибочки хліба збризкуємо рослинним маслом, додаємо сіль, спеції за власним смаком. Одним шаром розкладаємо їх в чаші приладу. В режимі «Випічка» витримуємо 20 хвилин. Потім відкриваємо кришку, перевертаємо сухарики на другу сторону і готуємо ще 20 хвилин. Ну а тепер сухарики охолоджуємо і подаємо з пивом.
Сухарики до пива в духовці
Інгредієнти: рослинна рафінована олія – 60 мл; сіль; спеції; бульйонний кубик – 1 шт.; житній хліб – 450 р. Приготування Нарізаємо хліб кубиками. Розминаємо бульйонний кубик, додаємо до нього трохи води, добре розмішуємо і збризкуємо отриманою сумішшю сухарики. Якщо потрібно, то ще й присаливаем їх. Кладемо на деко і витримуємо в духовці до бажаного ступеня сухості.