А чи знаєте ви, що робить домашні пельмені такими поживними та смачними? Звичайно ж, правильно приготований фарш. Існує безліч рецептів, і ми розповімо, як зробити смачний фарш для пельменів.
Рецепт смачного фаршу на пельмені
Інгредієнти: філе яловичини – 725 г; філе свинини – 415 г; цибуля ріпчаста – 115 г; яйце – 45 г; спеції; вода фільтрована – 110 мл; петрушка свіжа – 1 пучок. Приготування М'ясо промиваємо і обрізаємо все плівочки. Далі нарізаємо його невеликими шматочками і кілька разів перекручуємо через м'ясорубку.
Цибулю чистимо, подрібнюємо і розбиваємо у фарш сире яйце. Приправляємо масу спеціями, кидаємо рубану зелень петрушки, вливаємо трохи крижаної води і ретельно вимішуємо.
Смачний фарш для пельменів з яловичини
Інгредієнти: яловичина (м'якоть) – 215 г; зелена сочевиця – 455 г; масло рослинне – 20 мл; цибуля ріпчаста – 55 г; імбир сухий – 05 ч. ложки; спеції. Приготування Яловичину промиваємо та нарізаємо дрібними шматочками. Сочевицю відварюємо майже до готовності, а потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Цибулю чистимо, дрібненько рубаємо і викладаємо в сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуємо, помішуючи, кілька хвилин. Слідом кидаємо сочевицю і підрум'янюємо 5 хвилин. В кінці додаємо нарізану свинину, приправляємо спеціями і імбиром. Готовий фарш охолоджуємо, ретельно розминаємо виделкою і перемішуємо.
Смачний курячий фарш для пельменів
Інгредієнти: куряче філе – 495 г; цибуля ріпчаста – 65 г; масло вершкове – 10 г; молоко – 05 склянки; спеції. Приготування Куряче м'ясо кілька разів перекручуємо на м'ясорубці. Цибулину обробляємо від лушпиння і дрібно шаткуємо, а потім обсмажуємо на вершковому маслечко. Далі обжарку остуджуємо і з'єднуємо з курячим фаршем. Вливаємо молоко, приправляємо спеціями і вимішуємо масу до однорідного стану.
Смачний фарш для пельменів з свинини і капусти
Інгредієнти: свинина – 245 г; капуста білокачанна – 215 г; цибуля ріпчаста – 45 г; часник – 10 г; спеції . Приготування У киплячу підсолену воду опускаємо нарізану шматочками білокачанну капусту і проварюємо 5 хвилин. Після цього відкидаємо овоч на ситечко, чекаємо, поки стече вся рідина і остуджуємо. Тим часом чистимо і нарізаємо довільно часник і цибулю. Прокручуємо через м'ясорубку м'ясо, всі овочі, посипаємо масу спеціями і ретельно перемішуємо.