Вернуться назад Распечатать

Смачний фарш для пельменів

Смачний фарш для пельменів
А чи знаєте ви, що робить домашні пельмені такими поживними та смачними? Звичайно ж, правильно приготований фарш. Існує безліч рецептів, і ми розповімо, як зробити смачний фарш для пельменів.

Рецепт смачного фаршу на пельмені


Інгредієнти:

  • філе яловичини – 725 г;

  • філе свинини – 415 г;

  • цибуля ріпчаста – 115 г;

  • яйце – 45 г;

  • спеції;

  • вода фільтрована – 110 мл;

  • петрушка свіжа – 1 пучок.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо і обрізаємо все плівочки. Далі нарізаємо його невеликими шматочками і кілька разів перекручуємо через м'ясорубку.
    Цибулю чистимо, подрібнюємо і розбиваємо у фарш сире яйце. Приправляємо масу спеціями, кидаємо рубану зелень петрушки, вливаємо трохи крижаної води і ретельно вимішуємо.

    Смачний фарш для пельменів з яловичини


    Інгредієнти:

  • яловичина (м'якоть) – 215 г;

  • зелена сочевиця – 455 г;

  • масло рослинне – 20 мл;

  • цибуля ріпчаста – 55 г;

  • імбир сухий – 05 ч. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Яловичину промиваємо та нарізаємо дрібними шматочками. Сочевицю відварюємо майже до готовності, а потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Цибулю чистимо, дрібненько рубаємо і викладаємо в сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуємо, помішуючи, кілька хвилин. Слідом кидаємо сочевицю і підрум'янюємо 5 хвилин. В кінці додаємо нарізану свинину, приправляємо спеціями і імбиром. Готовий фарш охолоджуємо, ретельно розминаємо виделкою і перемішуємо.

    Смачний курячий фарш для пельменів


    Інгредієнти:

  • куряче філе – 495 г;

  • цибуля ріпчаста – 65 г;

  • масло вершкове – 10 г;

  • молоко – 05 склянки;

  • спеції.


  • Приготування
    Куряче м'ясо кілька разів перекручуємо на м'ясорубці. Цибулину обробляємо від лушпиння і дрібно шаткуємо, а потім обсмажуємо на вершковому маслечко. Далі обжарку остуджуємо і з'єднуємо з курячим фаршем. Вливаємо молоко, приправляємо спеціями і вимішуємо масу до однорідного стану.

    Смачний фарш для пельменів з свинини і капусти


    Інгредієнти:

  • свинина – 245 г;

  • капуста білокачанна – 215 г;

  • цибуля ріпчаста – 45 г;
  • Смачний фарш для пельменів

  • часник – 10 г;

  • спеції .


  • Приготування
    У киплячу підсолену воду опускаємо нарізану шматочками білокачанну капусту і проварюємо 5 хвилин. Після цього відкидаємо овоч на ситечко, чекаємо, поки стече вся рідина і остуджуємо. Тим часом чистимо і нарізаємо довільно часник і цибулю. Прокручуємо через м'ясорубку м'ясо, всі овочі, посипаємо масу спеціями і ретельно перемішуємо.