Пропонуємо урізноманітнити ваше солодке меню рецептами найкращих швидких тортів.
Простий торт на швидку руку на сковороді
Не всі господині є щасливими володарями духовки, але від цього любов до домашніх тортикам не зменшується. Цей рецепт допоможе в ось такій непростій ситуації.
Інгредієнти: Тісто:
згущене молоко – 380 г; яйце – 1 шт.; борошно – 390 г; розпушувач – 30 р. Крем:
яйце – 2 шт.; цукор – 90 г; молоко – 05 літра; борошно – 60 г; олія – 200 г; ваніль. Приготування Збиваємо згущене молоко з яйцем, потім просіваємо туди поступово борошно, першу порцію з розпушувачем. Тісто виходить досить в'язке і щільне, тому в кінці його легше вимісити руками. Отриману масу заверачиваем в плівку, трохи розплескуємо і кладемо на годинку в холодильник. Коли охолоне робимо джгут і розрізаємо на 8 частин. Кожну злегка сплюснем і розкотимо в блін розміром з вашу сковороду. Випікаємо на сковороді з обох сторін і знімаємо на рівну поверхню (стіл або дошку). Щоб тортик був рівний, краї коржів обрізаємо, використовуючи відповідну тарілку як трафарет. Обрізки перетворюємо в крихту. Для крему збиваємо цукор з яйцями і борошном, додаємо молоко і ваніль, заварюємо на мінімальній температурі. Даємо охолонути, додати м'яке масло і збиваємо. Перемазываем всі коржі кремом і посипаємо сухарями.
Домашній легкий банановий торт на швидку руку швидкого приготування
Інгредієнти: сметана – 250 мл; цукор – 150 г; банан – 3 шт.; масло – 110 г; борошно – 310 г; яйце – 3 шт. Приготування Відокремлюємо яйця. У жовтки додаємо розтоплене масло і половину цукру, збиваємо і додаємо борошно. Замішуємо вже руками і відставляємо в холодильник. Банани нарізаємо однаковими по товщині кільцями. Розподіляємо тісто у форму, робимо бортики. Викладаємо банани, заливаємо їх сметаною і ставимо в гарячу духовку. Коли тортик пробув в духовці 20 хвилин, дістаємо і заливаємо збитими з цукром білками і готуємо ще 5 хвилин.
Найпростіший шоколадний торт на швидку руку
Досить швидкий і економний варіант для великої родини ласунів.
Інгредієнти: Тісто:
яйце – 4 шт.; цукор – 360 г; какао – 90 г; молоко – 250 мл; рослинне масло – 90 мл; борошно – 260 г; розпушувач – 25 г; крохмаль – 120 г; ваніль, сіль. Крем:
масло вершкове – 230 г; цукрова пудра – 400 р; сметана жирна – 05 л. Приготування Яйця збиваємо з цукром дуже інтенсивно, щоб суміш стала світлою. Виливаємо масло, перемішуємо, потім висипаємо туди какао, сіль, ваніль і розпушувач, збиваємо. На наступному етапі вливаємо молоко, перемішуємо і
всипаємо борошно і крохмаль. Все потрібно дуже добре вимішати і спекти. Можна звичайно піч коржі кожен окремо, але щоб прискорити і спростити задачу можна спекти один товстий бісквіт розрізати його потім на коржі. Не забуваємо, чим товще корж, тим довше він печеться. Розрізаний бісквіт можна просочити чим-небудь для соковитості, наприклад сиропом з коньяком або солодким кави з молоком.
Для крему пудру збиваємо з маслом, потім змішуємо зі сметаною і ще раз збиваємо. Бісквіт промазуємо кремом, можна також між коржами покласти ваші улюблені фрукти.