Домочадці, найчастіше наполегливо просять спекти домашній тортик. Давайте порадуємо рідних цим чудовим домашнім ласощами. Адже ми пропонуємо вам кілька рецептів самого простого в приготуванні торта, тісто для якого ви зможете зробити за лічені хвилини. До того ж в процесі ми обов'язково розповімо вам, як приготувати цей найпростіший, але шалено смачний торт.
Рецепт самого простого і смачного морквяного торта в домашніх умовах
Інгредієнти: Для тіста:
курячі яйця – 3 шт.; рафінована рослинна олія – 280 мл; пшеничне борошно – 230 г; ванілін – 2/3 ч. ложки; розпушувач – 25 ч. ложки; мелена кориця – 15 ч. ложки; цукровий пісок – 350 г; рубані волоські горіхи – 150 г; морква (середня) – 4 шт. Для крему:
масло вершкове – 130 г; м'який вершковий сир – 300 г; цукрова пудра – 320 р. Приготування Курячі яйця відокремлюємо від шкаралупи, з'єднуємо їх з рафінованим рослинним маслом, дрібним цукровим піском до білого збиваємо масу міксером. Потім сюди ж вводимо борошно з розпушувачем, ванілін, мелену корицю і знову добряче все збиваємо. Морква солодких сортів натираємо на середній тертці і разом з несильно дрібно рубаними волоськими горіхами викладаємо в миску з тістом, з яким з'єднуємо все, перемішуючи дерев'яною лопаткою. Дно і стінки форми ретельно змащуємо м'яким шматочком масла, а після притрушиваем її борошном. В підготовлену ємність переміщуємо тісто і виставляємо її по центру прогрітій до 185 градусів духовки. Протягом 40 хвилин випікаємо морквяний корж для торта.
Тепер в одну глибоку миску викладаємо м'який, полежавший близько 30 хвилин на столі вершковий сир і таке ж вершкове масло. Засипаємо їх цукровою пудрою і до пишноти збиваємо міксером на середній швидкості. Поділяємо добре остиглий корж надвоє, наносимо крем, прикривають другим і покриваємо іншим кремом верх і боки нашого самого простого морквяного торта.
Рецепт самого смачного і простого шоколадного бісквітного торта
Інгредієнти: Для тіста:
пшеничне борошно – 750 г; дрібний цукор – 250 г; какао – 2/3 ст.; розпушувач – 1 пакет; гашене харчова сода – 2 ч. ложки; рослинне масло – 120 мл; ванілін – 1 пакет; яйця – 2 шт. Для крему:
сметана (25%) – 550 г; дрібний цукор – 300 г; харчової загусник вершків – 1 пакет. Приготування До відокремленим від шкаралупи яйця, додаємо какао темний, дрібний цукор, гашену соду, розпушувач і ретельно перетираємо до однорідності все ложкою. Доливаємо сюди олію і розмішуємо його в загальній суміші. Борошно вищого сорту просіваємо прямо в миску з усіма інгредієнтами, перемішуємо до розчинення борошняних грудочок і виливаємо 1/2 його частина в змащену яким-небудь жиром форму. Відправляємо її в прогрітий духовку до 180 градусної температури і випікаємо шоколадний корж протягом 25 хвилин. Потім теж саме робимо з рештою тестом.
До сметані додаємо призначений для неї харчової загусник, дрібний цукор і збиваємо крем міксером у пишну, густу масу. Перед застосуванням охолоджуємо крем близько півгодини в холодильнику, а потім наносимо товстим шаром на охолоджені, красиві коричневі бісквіти, з яких формуємо торт. Залишилися сметанним кремом щільно заповнюємо боки торта. Виставляємо його в холодильник мінімум на три години.
Представлені нами тортики ви можете прикрасити повністю поклавшись на вишуканість і індивідуальність свого смаку.