Вернуться назад Распечатать

Печиво через м'ясорубку рецепт

Печиво через м'ясорубку рецепт
Якщо часу зовсім немає, а все одно дуже хочеться чого - небудь печеного, пропонуємо вам рецепти приготування смачного печива через м'ясорубку.

Рецепт пісочного печива через м'ясорубку


Інгредієнти:

  • масло вершкове - 125 г;

  • борошно - 3 ст.;

  • яєчні жовтки - 3 шт.;

  • цукор - 1 ст.;

  • сметана - 1 ст.;

  • сода - щіпка;

  • ванільний цукор - за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Давайте розглянемо перший варіант, як приготувати печиво через м'ясорубку. Отже, беремо глибоку миску розбиваємо в неї яєчні жовтки, всипаємо цукор і гарненько все перемішуємо до однорідності. Потім викладаємо трохи розтоплене вершкове масло, сметану і додаємо за смаком трохи ванільного цукру. Все як слід, перемішуємо. Борошно просіваємо, додаємо дрібку соди і пересипаємо акуратно в миску. Тепер замішуємо однорідне тісто, не липнущее до рук. Розкачуємо його, звертаємо кілька разів конвертиком, накриваємо тісто плівкою і прибираємо хвилин на 30 в холодильник. Далі, пропускаємо його через м'ясорубку, одягнувши, спеціальну насадку для печива локшини. Викладаємо все на деко, змащене маслом, і ставимо його в духовку на 25 хвилин.
    Потім, акуратно дістаємо пісочне печиво через м'ясорубку з духовки, перекладаємо на плоске блюдо і прикрашаємо зверху цукровою пудрою.
    Рецепт простого печива через м'ясорубку
    Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;

  • вершкове масло - 250 г;

  • цукор - 1 ст.;

  • сода - щіпка;

  • горіхи - 100 г;

  • борошно - 25 ст.


  • Приготування
    Яйця гарненько збиваємо за допомогою міксера або віночка з цукром. Гасимо оцтом Соду і вливаємо до яєчної суміші. В окрему чашу натираємо на крупній тертці охолоджене масло. Поступово просіваємо до масла борошно та перетираємо масу ложкою. Тепер акуратно змішуємо обидві частини, і замішуємо круте тісто. Загортаємо його в плівку і прибираємо на 40 хвилин у морозилку. Заздалегідь застеляємо деко папером для випічки, встановлюємо м'ясорубку. Дістаємо тісто по частинах і пропускаємо його через м'ясорубку, нарізаючи ножем печенюшки бажаного розміру і форми. Викладаємо печиво на деко, відправляємо в духовку і випікаємо протягом 10 хвилин до світло - золотистого кольору.

    Рецепт домашнього печива через м'ясорубку


    Інгредієнти:

  • кефір - 4 ст. ложки;

  • вершкове масло - 200 г4

  • сода - 05 ч. ложки;

  • цукор - 1 ст.;

  • майонез - 200 мл;

  • борошно - 4 ст.;

  • цукрова пудра для прикраси.


  • Приготування
    Для приготування печива на майонезі через м'ясорубку вершкове масло злегка розтоплюємо в мікрохвильовці, додаємо цукор, майонез і кефір . Додаємо трохи соди і все ретельно перемішуємо. Тепер кладемо невеликими порціями заздалегідь просіяне борошно і замішуємо гладке однорідне тісто. Тепер перекручуємо через м'ясорубку, формуємо заготовки печива і перекладаємо їх на деко, застелене папером. Запікаємо в духовці при 180 градусах приблизно 15 хвилин!
    Ось і все, печиво мімоза через м'ясорубку готово!

    Печиво хризантема через м'ясорубку


    Інгредієнти:

  • яйце - 4 шт.;

  • цукор - 1 ст.;

  • маргарин - 250 г;

  • сіль - щіпка;

  • сода - 05 ч. ложки;

  • борошно - 5 ст.;

  • ванілін - за смаком.


  • Печиво через м'ясорубку рецепт

    Приготування
    Отже, для того, щоб приготувати домашнє печиво через м'ясорубку розбиваємо в миску курячі яйця, кладемо цукор, сіль, соду, ванілін і добре збиваємо до однорідності. В отриману масу кладемо розм'якшений маргарин і поступово всипаємо просіяне борошно заздалегідь. Приготоване тісто акуратно загортаємо в харчову плівку і на 40 хвилин прибираємо в холодильник. Потім пропускаємо його через м'ясорубку, додавши печенюшкам форму хризантем. Випікаємо печиво при 200 градусів духовці до рум'яного кольору. Готовий виріб перекладаємо на красиве блюдо, остуджуємо і рясно обсипаємо цукровою пудрою. Ось і все, смачне і домашнє печиво розсипчасте через м'ясорубку готово!