Якщо часу зовсім немає, а все одно дуже хочеться чого - небудь печеного, пропонуємо вам рецепти приготування смачного печива через м'ясорубку.
Рецепт пісочного печива через м'ясорубку
Інгредієнти: масло вершкове - 125 г; борошно - 3 ст.; яєчні жовтки - 3 шт.; цукор - 1 ст.; сметана - 1 ст.; сода - щіпка; ванільний цукор - за смаком; рослинне масло. Приготування Давайте розглянемо перший варіант, як приготувати печиво через м'ясорубку. Отже, беремо глибоку миску розбиваємо в неї яєчні жовтки, всипаємо цукор і гарненько все перемішуємо до однорідності. Потім викладаємо трохи розтоплене вершкове масло, сметану і додаємо за смаком трохи ванільного цукру. Все як слід, перемішуємо. Борошно просіваємо, додаємо дрібку соди і пересипаємо акуратно в миску. Тепер замішуємо однорідне тісто, не липнущее до рук. Розкачуємо його, звертаємо кілька разів конвертиком, накриваємо тісто плівкою і прибираємо хвилин на 30 в холодильник. Далі, пропускаємо його через м'ясорубку, одягнувши, спеціальну насадку для печива локшини. Викладаємо все на деко, змащене маслом, і ставимо його в духовку на 25 хвилин.
Потім, акуратно дістаємо пісочне печиво через м'ясорубку з духовки, перекладаємо на плоске блюдо і прикрашаємо зверху цукровою пудрою.
Рецепт простого печива через м'ясорубку Інгредієнти: яйце - 3 шт.; вершкове масло - 250 г; цукор - 1 ст.; сода - щіпка; горіхи - 100 г; борошно - 25 ст. Приготування Яйця гарненько збиваємо за допомогою міксера або віночка з цукром. Гасимо оцтом Соду і вливаємо до яєчної суміші. В окрему чашу натираємо на крупній тертці охолоджене масло. Поступово просіваємо до масла борошно та перетираємо масу ложкою. Тепер акуратно змішуємо обидві частини, і замішуємо круте тісто. Загортаємо його в плівку і прибираємо на 40 хвилин у морозилку. Заздалегідь застеляємо деко папером для випічки, встановлюємо м'ясорубку. Дістаємо тісто по частинах і пропускаємо його через м'ясорубку, нарізаючи ножем печенюшки бажаного розміру і форми. Викладаємо печиво на деко, відправляємо в духовку і випікаємо протягом 10 хвилин до світло - золотистого кольору.
Рецепт домашнього печива через м'ясорубку
Інгредієнти: кефір - 4 ст. ложки; вершкове масло - 200 г4 сода - 05 ч. ложки; цукор - 1 ст.; майонез - 200 мл; борошно - 4 ст.; цукрова пудра для прикраси. Приготування Для приготування печива на майонезі через м'ясорубку вершкове масло злегка розтоплюємо в мікрохвильовці, додаємо цукор, майонез і кефір . Додаємо трохи соди і все ретельно перемішуємо. Тепер кладемо невеликими порціями заздалегідь просіяне борошно і замішуємо гладке однорідне тісто. Тепер перекручуємо через м'ясорубку, формуємо заготовки печива і перекладаємо їх на деко, застелене папером. Запікаємо в духовці при 180 градусах приблизно 15 хвилин!
Ось і все, печиво мімоза через м'ясорубку готово!
Печиво хризантема через м'ясорубку
Інгредієнти: яйце - 4 шт.; цукор - 1 ст.; маргарин - 250 г; сіль - щіпка; сода - 05 ч. ложки; борошно - 5 ст.; ванілін - за смаком. Приготування Отже, для того, щоб приготувати домашнє печиво через м'ясорубку розбиваємо в миску курячі яйця, кладемо цукор, сіль, соду, ванілін і добре збиваємо до однорідності. В отриману масу кладемо розм'якшений маргарин і поступово всипаємо просіяне борошно заздалегідь. Приготоване тісто акуратно загортаємо в харчову плівку і на 40 хвилин прибираємо в холодильник. Потім пропускаємо його через м'ясорубку, додавши печенюшкам форму хризантем. Випікаємо печиво при 200 градусів духовці до рум'яного кольору. Готовий виріб перекладаємо на красиве блюдо, остуджуємо і рясно обсипаємо цукровою пудрою. Ось і все, смачне і домашнє печиво розсипчасте через м'ясорубку готово!