Зараз ми порадуємо ласунів і розповімо, як приготувати печиво з сиру. Така випічка не тільки смачна, але й корисна. Це ласощі з задоволенням з'їдять і дітки, яких часом дуже складно змусити з'їсти сир .
Рецепт печива з сиру «Трикутники»
Інгредієнти: сир - 200 г; цукор - 5 ст. ложок; масло вершкове - 100 г; розпушувач - 05 ч. ложки; борошно - 150 г; сіль - щіпка. Приготування Розтираємо сир з додаванням 1 столової ложки цукру і дрібки солі. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Потім всипаємо борошно, змішану з розпушувачем і вимішуємо тісто. Формуємо з нього кулю і відправляємо в холодильник години на 2.
Після цього виймаємо тісто і ділимо на 12 частин, які також скачуємо в кульки. Потім кожен кульку перетворюємо в плоску круглу корж товщиною близько 7-10 мм. Маку однією стороною її в цукор, потім складаємо навпіл і знову макаємо в цукор. Знову складаємо навпіл - в результаті вийшов трикутник. Однією стороною знову макаємо в цукор, а чистої викладаємо на деко. При температурі 200 градусів випікаємо в духовці близько 20-25 хвилин.
Рецепт вівсяного печива з сиром
Інгредієнти: пластівці вівсяні - 1 склянка; сир - 230 г; банан - 1 шт.; мед - 2 ст. ложки; масло вершкове - 50 г. Приготування Чистимо банан і за допомогою виделки перетворюємо м'якоть в пюре. До нього додаємо сир і за допомогою блендера або міксера перетворюємо все в однорідну масу. На кавомолці перемелюємо вівсяні пластівці в борошно. З'єднуємо її з сирно-банановою масою, додаємо мед і розтоплене вершкове масло. Замішуємо тісто - воно повинно залишитися липким. Накриваємо ємність з тістом плівкою і кладемо в холодильник приблизно на 1 годину. Після цього виймаємо тісто і змоченими у воді руками формуємо печиво круглої форми. Якщо тісто все ж продовжує липнути, можна додати столову ложку пшеничного борошна. Перекладаємо заготовки на деко, змащене маслом, і при температурі 180 градусів і випікаємо 25-30 хвилин.
Рецепт пісочне печиво з сиром
Інгредієнти: борошно - 1 склянка; сир - 200 г; цукор - 100 г; джем - 3 ст. ложки; вершкове масло - 100 г; яєчний жовток - 1 шт.; сода - 05 ч. ложки; цедра лимона. Приготування Борошно рубаємо з вершковим маслом, додаємо цукор, соду, сир, яєчний жовток, сіль і терту на дрібній тертці цедру одного лимона. Гарненько все перемішуємо. Повинно вийти круте пісочне тісто, формуємо з нього кулю і залишаємо хвилин на 10. Розкачуємо з тіста пласт товщиною близько 1 см. За допомогою фігурок вирізаємо заготовки печива. Викладаємо їх на деко, змащене рослинним маслом. При температурі 170 градусів випікаємо 25-30 хвилин. Після цього пісочне печиво виймаємо, даємо йому охолонути і змащуємо джемом. При бажанні зверху ще можна посипати кокосовою стружкою.
Простий рецепт печива з сиру
Інгредієнти: борошно - 150 г; сир - 120 г; вершкове масло - 120 г; цукор - 3 ст. ложки; яйця - 1 шт. Приготування Заморожене вершкове масло тремо на крупній тертці, додаємо борошно, сир і швидко замішуємо тісто. Скачуємо його в кулю, загорнути плівкою і прибираємо в холодильник на 20 хвилин. Білок яйця збиваємо до стану піни. Виймаємо тісто з холодильника, розгортаємо його в пласт товщиною близько 5 мм і вирізаємо з нього фігурки. Викладаємо їх на деко, попередньо застелений пекарської папером, не занадто близько один до одного. Кожну фігурку змащуємо білковою масою і посипаємо цукром. При температурі близько 180 градусів і випікаємо печиво близько 15 хвилин.
Смачне печиво з сиру
Інгредієнти: сир - 400 г; масло вершкове - 200 г; борошно - 350 г; цукор - 200 г; сода, гашене оцтом - 1 ч. ложка. Приготування Вершкове масло розтираємо з цукром (150 г), додаємо сир, перемішуємо і додаємо соду, гашену оцтом, борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо його в пласт товщиною 3-5 мм і нарізаємо квадратиками. У центр кожного насипаємо трохи цукру і формуємо конвертик, защипивая протилежні кути між собою. А в центр кладемо ягідку або родзинку. При температурі 180 градусів і випікаємо печиво хвилин 20.