Вернуться назад Распечатать

Тістечко ковбаска з печива - рецепт

Тістечко ковбаска з печива - рецепт
Представляємо вам кілька неймовірно простих рецептів дивовижного домашнього десерту. Від такого ласощі всі малюки будуть у захваті, та й дорослі, напевно, не відмовляться від тістечка ковбаска з печива, рецепт якого неймовірно простий.

Рецепт тістечка ковбаска з печива і згущеного молока


Інгредієнти:

  • печиво – 400 р;

  • масло вершкове екстра – 150 г;

  • згущене молоко – 300 г;

  • какао – 75 г;

  • горіхи – 100 р.


  • Приготування
    Печиво ламаємо на невеликі шматочки, приблизно по півсантиметра, додаємо розм'якшене масло (не розтоплюємо його) і добре вимішуємо, намагаючись не ламати шматочки печива. Тепер додаємо какао і продовжуємо вимішувати. Коли колір стане однорідним, додаємо згущене молоко, попередньо подрібнені горішки і знову все добре вимішуємо. Суміш повинна бути однорідною, за винятком шматочків печива, які яскраво виділяються на тлі загальної маси. Розкладаємо на харчовій плівці і робимо батончики-ковбаски, прибираємо в холодильник. І вже через три-чотири години, спробувавши ваш твір ви зрозумієте, що тепер точно знаєте, як зробити ковбаску з печива і какао зі згущеним молоком.

    Тістечко ковбаска з печива зі згущеним молоком і пікантною добавкою


    Інгредієнти:

  • печиво – 400 р.;

  • згущене молоко – 90 г;

  • масло вершкове 83% – 180 г;

  • цукор ванільний – 1 /2 ч. ложки;

  • какао – 75 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • цукор – 1 склянка;

  • мигдаль, горіхи лісові – 150 г;

  • коньяк або лікер – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Ламаємо руками печиво на маленькі шматочки розміром в півсантиметра, подрібнюємо горіхи, але не в пасту перетираємо, а саме подрібнюємо. З'єднуємо какао, згущене молоко, цукор. Туди ж додаємо масло і нагріваємо, помішуючи суміш повинна потихеньку закипіти, а не підгоріти. Після закипання знімаємо і ставимо в прохолодне місце охолонути, коли стане просто теплим вмішуємо яйце, ванільний цукор і алкоголь. Тепер з'єднуємо вже поламане печиво, какао, подрібнені горіхи і заливаємо приготованих вами сумішшю, добре вимішуємо.
    Тістечко ковбаска з печива - рецепт

    Розкладаємо на плівку і робимо ковбаски. Прямо в плівці відправляємо їх в морозильну камеру холодильника і чекаємо три-чотири години. Потім розмотує і в нарізаному вигляді ласуємо десертом. Надалі, зберігаємо в холодильнику.
    Тепер ви знаєте, як приготувати солодку ковбаска з печива. Цей рецепт дає масу можливостей для творчості, адже горіхи можна додати саме ті які подобаються вам, а добавка лікеру ще більше розширює кількість варіантів, так як лікерів існує безліч. Можна пробувати експериментувати і з співвідношенням цукру до згущеному молоку - у різних співвідношеннях смак ковбаски дуже помітно змінюється.