Якщо ви хочете приготувати до чаю щось оригінальне, але часу на випічку в духовці у вас немає, то пропонуємо вам рецепт смаженого печива. Таке ласощі прекрасно підійде до будь-якого святкового чаювання або просто до повсякденного полуденка.
Рецепт смаженого печива на сковороді
Інгредієнти: Для тіста:
манна крупа - 15 ст.; кефір - 250 мл; рослинне масло - 3 ст. ложки; кукурудзяне борошно - 1 ст.; розпушувач для тіста - 1 ч. ложка; сіль - щіпка; мелена кориця - за смаком; пудра цукрова - для прикраси. Для начинки:
насіння - 05 ст.; родзинки - 05 склянки; цукор - 05 склянки; сухарі панірувальні - 100 г; ванілін - за смаком. Приготування Отже, для приготування смаженого печива на сковороді, спочатку робимо з вами начинку. Для цього викладаємо в блендер очищені насіння, панірувальні сухарі , промитий ізюм, цукор і ванілін. Все подрібнюємо і відставляємо в сторону.
Тепер займемося тестом: змішуємо в мисці манну крупу, розпушувач і сіль. Вливаємо домашній кефір , масло і ретельно розмішуємо ложкою. Потім всипаємо поступово кукурудзяне борошно і замішуємо м'яке тісто. Після цього розкачуємо його в тонкий прямокутник і викладаємо
рівномірно по всій довжині трохи начинки. Далі загортаємо все трубочкою, роблячи 15 обороту, щоб повністю закрити начинку. Тепер готовий рулет ножем обрізаємо від основного плата тесту. Сформовані таким чином рулети нарізаємо на невеликі шматочки, злегка защипуємо кожен шматочок по краях, формуючи подушечку.
Далі добре розігріваємо на сковороді рослинне масло, викладаємо печиво з начинкою і обсмажуємо з обох боків до готовності. Після цього викладаємо випічку на серветку, а потім остигле смажене печиво посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.