Вернуться назад Распечатать

Цукерки «Трюфель» – рецепт

Цукерки «Трюфель» – рецепт
Трюфелі можна назвати самими простими у приготуванні цукерками, які здатний впоратися навіть новачок. Основою такого ласощі може виступати величезна різноманітність інгредієнтів: від класичного чорного шоколаду, до сучасних версій рецепта на основі шоколадної пасти або печива. Деякі з рецептів цукерок «Трюфель» ми докладно опишемо нижче.

Рецепт цукерок «Трюфель» в домашніх умовах


Шоколадна паста може стати не тільки доповненням бутерброди на сніданок, але і основою для простих шоколадних цукерок. У складі рецепту, крім шоколадної пасти, лежить ще трійка простих інгредієнтів.
Інгредієнти:

  • чорний шоколад - 195 г;

  • жирні вершки (33%) - 115 мл;

  • шоколадна паста - 320 г;

  • розкришений фундук - 115 р.


  • Приготування
    Розламавши шоколад на шматочки, покладіть його в миску і залийте гарячими вершками. Залиште шоколадні шматочки на пару хвилин, а потім перемішайте. Отриманий шоколадний ганаш змішайте з порціями шоколадної пасти до гладкості, а потім поставте отриману суміш в морозильну камеру на 3 години. Відберіть частина суміші ложкою, розкачайте його між долонь і обваляйте в горіхової крихти. Поставте домашні цукерки трюфелі в холодильник на півгодини.

    Цукерки трюфелі – класичний рецепт по ГОСТу


    Класичні трюфелі, приготовлені на суміші масла і шоколаду, і обсипані какао-порошком, можуть стати ідеальним подарунком. Упакуйте коробочку цукерок «Трюфель», зроблених своїми руками, і презентуйте близьким в період прийдешніх новорічних свят.
    Інгредієнти:

  • шоколад - 470 г;

  • вершкове масло - 25 г;

  • жирні вершки - 75 мл;

  • цукрова пудра - 2 ст. ложки;

  • коньяк - 45 мл;

  • щіпка солі.


  • Приготування
    Поставте сотейник на слабкий вогонь і покладіть в нього шматочки шоколаду і вершкового масла. Дочекайтеся, поки суміш в посуді повністю розтане, а потім зніміть її з жару і додайте цукрову пудру, сіль, коньяк. Перелийте трюфельну масу в іншу ємність і поставте охолодитися на 3 години. Порції трюфеля обваляйте в какао.

    Як приготувати імбирні цукерки трюфелі будинку?

    Цукерки «Трюфель» – рецепт

    Інгредієнти:

  • імбирне печиво - 330 г;

  • мелений імбир - 2 ч. ложки;

  • кориця - 1 ч. ложка;

  • кокосова стружка - 1/2 ст.;

  • вершкове масло - 25 мл;

  • мед - 45 мл;

  • коньяк - 45 мл;

  • шоколад - 290 р.


  • Приготування
    Блендером перетворіть печиво в крихти і змішайте її з усіма іншими інгредієнтами зі списку, крім шоколаду. Отриману масу скачайте в кульки однакового розміру і залиште охолонути на півтори години. По закінченні часу покрийте цукерки розтопленим шоколадом і дайте йому застигнути.