Якщо гості вже стоять на порозі, то вас неодмінно виручить цей рецепт неймовірно смачного і до того ж швидкого у приготуванні торта з кукурудзяних паличок зі згущеним молоком. Таке ласощі різноманітить ваше чаювання і доведеться всім до смаку.
Торт з кукурудзяних паличок і вареного згущеного молока
Інгредієнти: ірис вершковий – 1 кг; варена згущене молоко – 200 г; палички кукурудзяні – 300 г; вершкове натуральне масло – 200 р. Приготування Вершкове масло розтоплюємо в мисці і додаємо вершковий ірис, розламаний на шматочки. Потім кладемо варене згущене молоко і ретельно перемішуємо. В отриману суміш кидаємо кукурудзяні палички і знімаємо посуд з плити. Після цього трохи охолоджуємо вміст і переходимо до формування торта. Для цього змочуємо руки водою, солодку масу викладаємо на плоске красиве блюдо і формуємо гірку. Готовий торт з кукурудзяними паличками і згущеним молоком охолоджуємо і подаємо до свіжого чаю.
Торт «Мурашник» з кукурудзяних паличок
Інгредієнти: варене згущене молоко – 500 г; масло вершкове – 200 г; кукурудзяні солодкі палички – 150 р. Приготування Вершкове масло рубаємо шматочками, викладаємо в миску і збиваємо міксером до пишноти. Не зупиняючись, додаємо варену згущенку і перемішуємо до отримання ніжної однорідної текстури. Тепер всипаємо в готовий крем кукурудзяні палички і гарненько перемішуємо. Викладаємо все на плоске велике блюдо, надаємо десерту форму гірки і прибираємо торт з солодких кукурудзяних паличок зі згущеним молоком в холодильник на кілька годин. Потім прикрашаємо ласощі на свій розсуд і запрошуємо всіх до столу.
Рецепт торта з кукурудзяних паличок і згущеного молока
Інгредієнти: кукурудзяні солодкі палички – 150 г; згущене молоко – 150 мл; арахіс – 50 г; масло вершкове – 100 г; шоколад для прикраси. Приготування Частина кукурудзяних паличок нарізаємо кільцями, а решта залишаємо цілими. Арахіс злегка обсмажуємо на сухій сковороді, подрібнюємо і висипаємо до паличок. Вершкове масло добре збиваємо міксером, поступово підливаючи згущене молоко. Додаємо до паличок отриманий крем і ретельно перемішуємо. Далі, викладаємо солодкі палички в круглу форму, застелену пергаментним папером, і відправляємо для застигання на 3 години в холодильник. Готове ласощі розкладаємо по блюдцем, прикрашаємо тертим шоколадом і запрошуємо всіх на чаювання.