Рецепт грушевого пирога неймовірно простий і чим-то схожий на звичайну шарлотку . Пиріг виходить більш соковитим, солодким і ароматним. Він прекрасно підійде до будь-якого чаювання, і ви неодмінно повинні його спробувати.
Простий рецепт грушевого пирога в мультиварці
Інгредієнти: яйце – 3 шт.; цукор білий – 05 ст.; борошно – 1 ст.; сіль – щіпка; груші – 3 шт.; розпушувач – щіпка; ванілін – за смаком. Приготування Жовтки акуратно відокремлюємо від білків і змішуємо перші з цукром. Білки спочатку охолоджуємо, а потім за допомогою міксера перетворюємо в круту піну, кинувши щіпку солі. У жовтки порціями всипаємо просіяне борошно, додаємо розпушувач і викладаємо ложкою білкову піну. Чашу мультиварки рясно змащуємо вершковим маслом і присипаємо цукром. Груші промиваємо, нарізаємо скибочками і викладаємо їх в тісто, акуратно перемішуючи. Тепер викладаємо масу в чашу, розрівнюємо силіконової лопаткою і випікаємо простий грушевий пиріг в режимі «Випічка» 50 хвилин. Після звукового сигналу, акуратно перевертаємо ласощі на тарілку і охолодити.
Найпростіший рецепт грушевого пирога
Інгредієнти: яйце – 2 шт.; борошно – 05 склянки; цукор – 1 ст.; масло вершкове – 50 г; розпушувач тіста – 1 ч. ложка; лимонний сік; груші – 3 шт.; цукрова дрібна пудра. Приготування Яйця збиваємо з цукровим піском, кладемо розм'якшене вершкове масло і знову перемішуємо. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем і акуратно вводимо в яєчну суміш. Груші промиваємо, нарізаємо скибочками і скроплюємо лимонним соком. Тісто виливаємо у форму, зверху розкладаємо фрукти і випікаємо пиріг в гарячій духовці 25 хвилин. Готовність ласощі перевіряємо зубочисткою і подаємо до столу.
Простий рецепт яблучно-грушевого пирога
Інгредієнти: яблука – 3 шт.; груші – 2 шт.; сода – щіпка; борошно – 05 склянки; оцет – 05 ч. ложки; мелена кориця – за смаком; яйце – 3 шт.; цукор – 1 ст.; масло вершкове – 1 ч. ложка; пудра цукрова – 2 ст. ложки. Приготування Яблука і груші промиваємо, видаляємо серцевинки і нарізаємо кубиками. Перемішуємо фрукти в мисці, посипаючи за смаком цукром і корицею. Яйця збиваємо з цукром, кладемо гашену оцтом соду і добре перемішуємо. Далі порціями всипаємо борошно і замішуємо густе однорідне тісто. Форму промазуємо маслом, присипаємо панірувальними сухарями і викладаємо фруктову начинку і рівномірно заливаємо тістом. Відправляємо пиріг в розігріту духовку і засікаємо 40 хвилин.