Вернуться назад Распечатать

Простий грушевий пиріг рецепт

Простий грушевий пиріг рецепт
Рецепт грушевого пирога неймовірно простий і чим-то схожий на звичайну шарлотку . Пиріг виходить більш соковитим, солодким і ароматним. Він прекрасно підійде до будь-якого чаювання, і ви неодмінно повинні його спробувати.

Простий рецепт грушевого пирога в мультиварці


Інгредієнти:

  • яйце – 3 шт.;

  • цукор білий – 05 ст.;

  • борошно – 1 ст.;

  • сіль – щіпка;

  • груші – 3 шт.;

  • розпушувач – щіпка;

  • ванілін – за смаком.


  • Приготування
    Жовтки акуратно відокремлюємо від білків і змішуємо перші з цукром. Білки спочатку охолоджуємо, а потім за допомогою міксера перетворюємо в круту піну, кинувши щіпку солі. У жовтки порціями всипаємо просіяне борошно, додаємо розпушувач і викладаємо ложкою білкову піну. Чашу мультиварки рясно змащуємо вершковим маслом і присипаємо цукром. Груші промиваємо, нарізаємо скибочками і викладаємо їх в тісто, акуратно перемішуючи. Тепер викладаємо масу в чашу, розрівнюємо силіконової лопаткою і випікаємо простий грушевий пиріг в режимі «Випічка» 50 хвилин. Після звукового сигналу, акуратно перевертаємо ласощі на тарілку і охолодити.

    Найпростіший рецепт грушевого пирога


    Інгредієнти:

  • яйце – 2 шт.;

  • борошно – 05 склянки;

  • цукор – 1 ст.;

  • масло вершкове – 50 г;

  • розпушувач тіста – 1 ч. ложка;

  • лимонний сік;

  • груші – 3 шт.;

  • цукрова дрібна пудра.


  • Приготування
    Яйця збиваємо з цукровим піском, кладемо розм'якшене вершкове масло і знову перемішуємо. Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем і акуратно вводимо в яєчну суміш. Груші промиваємо, нарізаємо скибочками і скроплюємо лимонним соком. Тісто виливаємо у форму, зверху розкладаємо фрукти і випікаємо пиріг в гарячій духовці 25 хвилин. Готовність ласощі перевіряємо зубочисткою і подаємо до столу.

    Простий рецепт яблучно-грушевого пирога


    Інгредієнти:

  • яблука – 3 шт.;

  • груші – 2 шт.;

  • сода – щіпка;

  • борошно – 05 склянки;

  • оцет – 05 ч. ложки;

  • мелена кориця – за смаком;

  • яйце – 3 шт.;

  • цукор – 1 ст.;
  • Простий грушевий пиріг рецепт

  • масло вершкове – 1 ч. ложка;

  • пудра цукрова – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Яблука і груші промиваємо, видаляємо серцевинки і нарізаємо кубиками. Перемішуємо фрукти в мисці, посипаючи за смаком цукром і корицею. Яйця збиваємо з цукром, кладемо гашену оцтом соду і добре перемішуємо. Далі порціями всипаємо борошно і замішуємо густе однорідне тісто. Форму промазуємо маслом, присипаємо панірувальними сухарями і викладаємо фруктову начинку і рівномірно заливаємо тістом. Відправляємо пиріг в розігріту духовку і засікаємо 40 хвилин.