Якщо ви не вважаєте роботу з тестом своїм коником, почати освоювати приготування випічки найкраще з рецепту пісочного тіста. Особливо швидко і просто готувати його з допомогою блендера. Мінімум турбот, трохи часу і на вашому столі буде красуватися десерт з легкої і розсипчастою пісочної основою. Про те, як випікати пісочні коржі для торта і чим їх доповнювати ми розповімо в наступних рецептах.
Торт з пісочного тіста зі згущеним молоком
Згущене молоко краще і одне з найбільш простих доповнень до десертів. На основі вареного згущеного молока можна робити величезну кількість кремів, але якщо ви не володієте достатньою кількістю часу, то навіть звичайна прошарок згущеного молока зробить пісочні коржі ще смачніше.
Інгредієнти: вершкове масло - 265 г; яйця (жовтки) - 3 шт.; цукровий пісок - 85 м; борошно - 365 г; розпушувач - 1 ч. ложка; варена згущене молоко - 435 р. Приготування Рецепт пісочного тіста для цього торта можна назвати класичним, воно трохи більше пишне і вологе, ніж звичайні пісочні коржі, завдяки тому, що в рецепті використовуються яйця і м'яке вершкове масло.
Спершу перетворіть жовтки, цукровий пісок в білу кремоподібну суміш. Яєчну суміш збийте з розм'якшеним маслом і всипте сухі складові. Коли тісто збереться в кулю, розділіть його навпіл, розкачайте і викладіть на два покритих пергаментом деко. Пісочні коржі для торта повинні випікатися близько 15 хвилин при 180 градусах.
Ледь охолоджені коржі розділіть навпіл і змастіть кожен згущеним молоком. Викладіть коржі стопкою один на одного і залиште торт у прохолоді на годину.
Торт з пісочного тіста з фруктами
В якості начинки для коржів можна використовувати повидло, варення або свіжі фрукти, наприклад всім доступні яблука.
Інгредієнти: Для тіста:
цукровий пісок - 145 г; вершки - 45 мл; борошно - 570 г; вершкове масло (розм'якшене) - 245 г; розпушувач - 3 ч. ложки. Для начинки:
яблука - 19 кг; цукровий пісок - 75 г; сік одного лимона; кориця - 1 ч. ложка. Приготування Помістіть всі складові в чашу кухонного комбайна і збийте, поки вони не перетворяться в однорідне тісто.
Готове тісто зберіть в ком, розділіть натроє і розкачайте. Пісочна основа для торта повинна випікатися 20 хвилин при 180 градусах.
Щоб зробити начинку яблука досить очистити і довільно нарізати, засипати цукром, додати цитрусовий сік і корицю. Варіть яблука, поки вони не перетворяться в повидло.
Розподіліть охолоджену начинку між двома коржами, складіть їх разом і накрийте третім. Залиште торт з пісочного тіста в холодильнику на годину, до подачі.