Пропонуємо вашій увазі простий, але дуже цікавий рецепт трубочок у вафельниці. У багатьох людей це ласощі асоціюється з далеким дитинством, адже забути його смак просто неможливо. В якості наповнювача можна використовувати варену згущенку , варення, ягідний джем або будь-який інший крем.
Рецепт хрустких трубочок у вафельниці
Інгредієнти: яйце – 4 шт.; цукор – 1 ст.; маргарин – 200 г; борошно – 1 ст. Приготування Отже, свіжі яйця розбиваємо в миску, всипаємо цукор і ретельно збиваємо міксером протягом 5 хвилин. Потім вливаємо розтоплений охолоджений маргарин і невеликими порціями всипаємо борошно. Ретельно вимішуємо тісто ложкою і відставляємо його на 15 хвилин у бік. Цим часом дістаємо вафельницю, протираємо її ганчірочкою, змащуємо з обох боків маслом і випікаємо вафлі, викладаючи тісто у форму і щільно затискаючи прилад руками. Дуже часто перша вафля сильно прилипає, але не турбуйтеся – інші обов'язково вийдуть смачними, рум'яними і хрусткими. Поки готові вафлі ще гарячі, акуратно скручуємо їх трубочками і викладаємо на тарілку. Після остигання вони затвердіють і їх можна подавати до столу, прикрасивши цукровою пудрою або начинивши будь-якою начинкою на ваш смак.
Рецепт тіста для вафельних трубочок у вафельниці
Інгредієнти: борошно – 15 склянки; молоко – 1 ст.; яйце – 1 шт.; маргарин – 4 ст. ложки; розпушувач – щіпка; цукор – 1 ст.; олія рослинна. Приготування Яйця гарненько розтираємо з цукром, додаємо борошно, вливаємо тепле молоко, додаємо розтоплений маргарин і кидаємо дрібку розпушувача. Вафельницю промазуємо маслом і переходимо до випічки трубочок. Викладаємо трохи тесту на поверхню приладу, рівномірно розподіляємо його, закриваємо зверху і міцно тримаємо протягом 2-3 хвилин. Готові гарячі вафлі звертаємо в трубочки і залишаємо остигати.
Рецепт вафельних трубочок з арахісом
Інгредієнти: цукор – 1 ст.; борошно – 1 ст.; яйце – 5 шт.; олія рослинна. Для крему:
смажений арахіс – 150 г; масло вершкове – 100 г; варена згущене молоко – 400 р. Приготування Далі ми поділимося з вами рецептом смачних трубочок у вафельниці зі згущеним молоком. Отже, спочатку давайте приготуємо тісто. Беремо миску розбиваємо в неї свіжі яйця і додаємо цукровий пісок. Усе ретельно розтираємо виделкою або вінчиком до однорідної консистенції, а потім невеликими порціями всипаємо борошно. По консистенції готове тісто має нагадувати нежирну сметану. Тепер дістаємо прилад, включаємо його в мережу і промазуємо поверхню олією. Далі акуратно викладаємо на решітку вафельниці декілька ложок тесту і рівномірно розподіляємо його по всій поверхні. Закриваємо прилад, щільно притискаємо його ручки і тримаємо так 2 хвилинки.

Як тільки ви побачите, що з вафельниці перестав йти пар, значить, вафля готова. Тепер акуратно виймаємо її швиденько скручуємо в трубочку і повторюємо таку процедуру з усім тестом. Після цього приступаємо до приготування начинки: арахіс висипаємо на деко і обсмажуємо його при температурі 180 градусів кілька хвилин. Як тільки він придбає світло-коричневий колір, виймаємо його і очищаємо. Потім перекладаємо його в чашу блендера і подрібнюємо. В окремий посуд кладемо варене згущене молоко, додаємо вершкове масло і збиваємо міксером до однорідного стану. Далі всипаємо арахіс і ретельно перемішуємо. Готовий крем виливаємо в кондитерський мішок і наповнюємо цим ласощами кожну трубочку. Краї трубочок занурюємо в подрібнений смажений арахіс, викладаємо на тарілку і подаємо до столу.