Вернуться назад Распечатать

Фруктовий торт без випічки

Фруктовий торт без випічки
У літній сезон, коли навколо багато свіжих ягід, так хочеться приготувати щось незвичайне і смачне. Пропонуємо вашій увазі апетитний фруктовий торт без випічки.

Сирно-фруктовий торт без випічки


Інгредієнти:

  • сир нежирний – 200 г;

  • масло вершкове – 180 г;

  • сметана – 500 мл;

  • печиво пісочне – 400 г;

  • сухий желатин – 30 г;

  • цукор – 1 ст.;

  • горіхи волоські.


  • Приготування
    Ось ще один спосіб, як приготувати фруктовий торт без випічки. Вершкове масло розпускаємо і з'єднуємо з подрібненим печивом в однорідну крихту. Тепер беремо роз'ємну форму і рівномірним шаром викладаємо суміш, ретельно утрамбовувавши. Желатин заливаємо і залишаємо набухати на 1 годину. Сметану збиваємо з цукром, кладемо сир і добре збиваємо з допомогою блендера. Набряклий желатин нагріваємо, а потім остуджуємо і вливаємо в сирну масу. На застиглий охолоджений корж викладаємо рівним шаром виноград і зверху заливаємо приготовленим кремом. Відправляємо торт в холодильник перед подачею прикрашаємо ласощі за бажанням волоськими горіхами.

    Фруктовий торт без випічки з желатином


    Інгредієнти:

  • печиво пісочне – 300 г;

  • масло вершкове – 100 г;

  • йогурт – 500 мл;

  • сухий желатин – 2 ст. ложки;

  • полуниця – 500 г;

  • цукор – 150 р.


  • Приготування
    Печиво подрібнюємо в маленьку крихту і поступово вводимо розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішуємо і викладаємо отриману крихту в форму, притискаючи і формуючи бортики. Полуницю промиваємо, відриваємо хвостики, розрізаємо на половинки і збиваємо блендером в пюре. Желатин замочуємо в гарячій воді, розмішуємо і чекаємо, поки він повністю розчиниться. В окремій мисці з'єднуємо йогурт із цукром, додаємо ягідну масу і вводимо тонкою цівкою злегка остиглий желатин. Готовий крем викладаємо поверх коржа, прикрашаємо свіжою ягодою і прибираємо для застигання у холодильник.

    Сметанно-фруктовий торт без випічки


    Інгредієнти:

  • сметана – 500 мл;
  • Фруктовий торт без випічки

  • цукор – 1 ст.;

  • вода – 05 склянки;

  • желатин – 3 ст. ложки;

  • готовий бісквіт – 300 г;

  • асорті з ягід – за смаком.


  • Приготування
    Желатин заливаємо водою і чекаємо, поки він гарненько набухне. Хвилин через 40 підігріваємо його до повного розчинення, але не кип'ятимо. Сметану збиваємо з цукром і з'єднуємо з желатиновою сумішшю. Тепер беремо глибоку миску, застеляємо плівкою і викладаємо на дно асорті з ягід, потім шар бісквіта і знову шар ягід. Отриману заготівлю заливаємо сметанно-желатиновою сумішшю і прибираємо на 3 години в холодильнику.