У літній сезон, коли навколо багато свіжих ягід, так хочеться приготувати щось незвичайне і смачне. Пропонуємо вашій увазі апетитний фруктовий торт без випічки.
Сирно-фруктовий торт без випічки
Інгредієнти: сир нежирний – 200 г; масло вершкове – 180 г; сметана – 500 мл; печиво пісочне – 400 г; сухий желатин – 30 г; цукор – 1 ст.; горіхи волоські. Приготування Ось ще один спосіб, як приготувати фруктовий торт без випічки. Вершкове масло розпускаємо і з'єднуємо з подрібненим печивом в однорідну крихту. Тепер беремо роз'ємну форму і рівномірним шаром викладаємо суміш, ретельно утрамбовувавши. Желатин заливаємо і залишаємо набухати на 1 годину. Сметану збиваємо з цукром, кладемо сир і добре збиваємо з допомогою блендера. Набряклий желатин нагріваємо, а потім остуджуємо і вливаємо в сирну масу. На застиглий охолоджений корж викладаємо рівним шаром виноград і зверху заливаємо приготовленим кремом. Відправляємо торт в холодильник перед подачею прикрашаємо ласощі за бажанням волоськими горіхами.
Фруктовий торт без випічки з желатином
Інгредієнти: печиво пісочне – 300 г; масло вершкове – 100 г; йогурт – 500 мл; сухий желатин – 2 ст. ложки; полуниця – 500 г; цукор – 150 р. Приготування Печиво подрібнюємо в маленьку крихту і поступово вводимо розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішуємо і викладаємо отриману крихту в форму, притискаючи і формуючи бортики. Полуницю промиваємо, відриваємо хвостики, розрізаємо на половинки і збиваємо блендером в пюре. Желатин замочуємо в гарячій воді, розмішуємо і чекаємо, поки він повністю розчиниться. В окремій мисці з'єднуємо йогурт із цукром, додаємо ягідну масу і вводимо тонкою цівкою злегка остиглий желатин. Готовий крем викладаємо поверх коржа, прикрашаємо свіжою ягодою і прибираємо для застигання у холодильник.
Сметанно-фруктовий торт без випічки
Інгредієнти: сметана – 500 мл; цукор – 1 ст.; вода – 05 склянки; желатин – 3 ст. ложки; готовий бісквіт – 300 г; асорті з ягід – за смаком. Приготування Желатин заливаємо водою і чекаємо, поки він гарненько набухне. Хвилин через 40 підігріваємо його до повного розчинення, але не кип'ятимо. Сметану збиваємо з цукром і з'єднуємо з желатиновою сумішшю. Тепер беремо глибоку миску, застеляємо плівкою і викладаємо на дно асорті з ягід, потім шар бісквіта і знову шар ягід. Отриману заготівлю заливаємо сметанно-желатиновою сумішшю і прибираємо на 3 години в холодильнику.