Морозиво без цукру – бездоганний легкий продукт, який припаде до душі всім вашим рідним. Таке ласощі не зіпсує вашу фігуру, а принесе вам лише задоволення.
Домашнє морозиво без цукру
Інгредієнти: молоко кокосове – 500 мл; ваніль – 1 стручок. Приготування Деко застеляємо папером і акуратно виливаємо молоко. Потім відправляємо в морозилку або холодильник і чекаємо, поки воно застигне. Далі обережно відламує замерзле молоко по шматочках і складаємо їх в ємність блендера. Ретельно все подрібнюємо, додаємо ваніль з стручка і перемішуємо. Відразу ж подаємо готове ласощі, щоб воно не встиг розтанути.
Рецепт морозива без цукру
Інгредієнти: йогурт молочний – 500 мл; яєчний жовток – 3 шт.; масло вершкове – 1 ст. ложка; фруктоза – 50 г; фруктове пюре, шматочки фруктів – за бажанням. Приготування Ми поділимося з вами ще одним способом, як зробити морозиво з йогурту без цукру. Отже, яєчні жовтки змішуємо з невеликою кількістю йогурту і збиваємо до однорідної маси. Потім вливаємо весь залишився йогурт, нагріваємо на повільному вогні, постійно помішуючи. Після цього додаємо за смаком фруктозу, будь наповнювачі на ваш смак і перемішуємо. Отриману суміш охолодити до кімнатної температури і відправляємо майбутнє морозиво в морозильну камеру. Через 2 години ретельно перемішуємо всю масу і знову відправляємо в холод. Так вчиняємо кілька разів, а потім сміливо подаємо морозиво до столу, прикрасивши за бажанням свіжими ягодами або посипати горішками.
Морозиво без молока і цукру
Інгредієнти: гіркий шоколад – 1 плитка; банан – 3 шт.; натуральний йогурт – 3 ст. ложки; сир – 200 р. Приготування Беремо нежирний сир, розбавляємо його питним йогуртом і збиваємо все блендером. Окремо пюрируем стиглі банани, а потім змішуємо їх з сирною масою. Шоколад натираємо на терочке і висипаємо в морозиво. Розкладаємо по формах і відправляємо для застигання в морозилку на кілька годин.
Як приготувати морозиво без цукру?
Інгредієнти: питний йогурт – 350 г; фруктоза – за смаком; персик – 2 шт. Приготування Персик подрібнюємо на шматочки, вливаємо йогурт і кидаємо за смаком підсолоджувач. Все перемішуємо, перекладаємо масу в контейнер і прибираємо на кілька годин в морозильну камеру. Перед подачею, поливаємо домашнє морозиво розтопленим шоколадом.