Вернуться назад Распечатать

Морозиво без цукру

Морозиво без цукру
Морозиво без цукру – бездоганний легкий продукт, який припаде до душі всім вашим рідним. Таке ласощі не зіпсує вашу фігуру, а принесе вам лише задоволення.

Домашнє морозиво без цукру


Інгредієнти:

  • молоко кокосове – 500 мл;

  • ваніль – 1 стручок.


  • Приготування
    Деко застеляємо папером і акуратно виливаємо молоко. Потім відправляємо в морозилку або холодильник і чекаємо, поки воно застигне. Далі обережно відламує замерзле молоко по шматочках і складаємо їх в ємність блендера. Ретельно все подрібнюємо, додаємо ваніль з стручка і перемішуємо. Відразу ж подаємо готове ласощі, щоб воно не встиг розтанути.

    Рецепт морозива без цукру


    Інгредієнти:

  • йогурт молочний – 500 мл;

  • яєчний жовток – 3 шт.;

  • масло вершкове – 1 ст. ложка;

  • фруктоза – 50 г;

  • фруктове пюре, шматочки фруктів – за бажанням.


  • Приготування
    Ми поділимося з вами ще одним способом, як зробити морозиво з йогурту без цукру. Отже, яєчні жовтки змішуємо з невеликою кількістю йогурту і збиваємо до однорідної маси. Потім вливаємо весь залишився йогурт, нагріваємо на повільному вогні, постійно помішуючи. Після цього додаємо за смаком фруктозу, будь наповнювачі на ваш смак і перемішуємо. Отриману суміш охолодити до кімнатної температури і відправляємо майбутнє морозиво в морозильну камеру. Через 2 години ретельно перемішуємо всю масу і знову відправляємо в холод. Так вчиняємо кілька разів, а потім сміливо подаємо морозиво до столу, прикрасивши за бажанням свіжими ягодами або посипати горішками.

    Морозиво без молока і цукру


    Інгредієнти:

  • гіркий шоколад – 1 плитка;

  • банан – 3 шт.;

  • натуральний йогурт – 3 ст. ложки;

  • сир – 200 р.


  • Приготування
    Беремо нежирний сир, розбавляємо його питним йогуртом і збиваємо все блендером. Окремо пюрируем стиглі банани, а потім змішуємо їх з сирною масою. Шоколад натираємо на терочке і висипаємо в морозиво. Розкладаємо по формах і відправляємо для застигання в морозилку на кілька годин.

    Як приготувати морозиво без цукру?

    Морозиво без цукру

    Інгредієнти:

  • питний йогурт – 350 г;

  • фруктоза – за смаком;

  • персик – 2 шт.


  • Приготування
    Персик подрібнюємо на шматочки, вливаємо йогурт і кидаємо за смаком підсолоджувач. Все перемішуємо, перекладаємо масу в контейнер і прибираємо на кілька годин в морозильну камеру. Перед подачею, поливаємо домашнє морозиво розтопленим шоколадом.