Сьогодні ми розповімо вам, як зробити http://smachnogo.pp.ua/uploads/posts/2015-07/zheleyniy-tort-z-yogurtom_792.jpeg[/img]] желейний торт з йогуртом, який по достоїнству оцінять всі присутні. Таке ласощі виходить чудово ніжним, ситним і в теж час низькокалорійним. Так що, дівчата можуть не переживати за свою фігуру, а трохи побалувати себе цим чудовим десертом.
Желейний торт з йогуртом і фруктами Інгредієнти: полуничне желе – 1 пакетик; фруктовий питний йогурт – 500 мл; персики консервовані – 2 шт.; банани – 2 шт.; желе малинове – 1 пакетик; апельсин – 1 шт.; персикове желе – 1 пакетик; желатин – 25 р. Приготування Фруктове желе готуємо заздалегідь, розливаємо його в формочки і ставимо в холодильник, а потім нарізаємо невеликими кубиками. Желатин розвести невеликою кількістю гарячої води і залишаємо на півгодини. Далі переставляємо його на водяну баню і прогріваємо до повного розчинення кристалів, помішуючи. При цьому обов'язково слідкуємо, щоб суміш не закипіла. Тепер знімаємо желатин з вогню, злегка остуджуємо, вливаємо йогурт і кладемо цукор. Перемішуємо до однорідності. Фрукти промиваємо, витираємо рушником, очищаємо і нарізаємо їх тоненькими часточками. Форму для торта застеляємо харчовою плівкою, розкладаємо всі фрукти по дну і стеночкам форми, потім кладемо шматочки порізаної желе і акуратно заливаємо все йогуртовим желе. Прибираємо тортик у холодильник, а потім перевертаємо його на блюдо, знімаємо форму і харчову плівочку. Готове ласощі поливаємо шоколадною глазур'ю або присипаємо тертим темним шоколадом.
Желейний торт «Апельсини в йогурті»
Інгредієнти: апельсини – 3 шт.; желатин – 30 г; банани – 2 шт.; готовий бісквіт; апельсиновий сік – 1 ст.; ягоди для прикраси; питний йогурт – 750 мл. Приготування Желатин розвести апельсиновим соком і залишаємо його набухати на деякий час. Апельсини моєму, очищаємо від шкірки і шаткуємо кружечками. Банани чистимо і розрізаємо разом з бісквітом невеликими кубиками. Коли желатин розбухне, ставимо її на вогонь і чекаємо, поки він повністю розчиниться. Після цього охолодити його і вливаємо йогурт. Тепер беремо круглу скляну форму, вистилаємо її харчовою плівкою, викладаємо на дно кружечки апельсинів, потім банани, бісквіт і заливаємо все йогуртом. Розрівнюємо поверхню і ставимо тортик в холодильник. Коли він добре застигне, витягаємо ласощі з форми і прикрашаємо за бажанням свіжими ягідками.