Вернуться назад Распечатать

Чізкейк з вишнею

Чізкейк з вишнею
Чізкейк – незаперечно смачна класика, а чізкейк з вишнею – чудова модифікація цієї класики, яка дозволить перетворити одне з найбільш популярних ласощів в світі радикальним чином.

Сирний чізкейк з вишнею – рецепт


Немає бажання включати духовку? Тоді ось вам чудовий привід випробувати рецепт сирного чізкейку з вишнею без випічки.
Інгредієнти:

  • вершковий сир - 120 г;

  • сир - 220 г;

  • вершки для вбивання - 450 мл;

  • цукрова пудра - 90 г;

  • консервовані вишні - 600 г;

  • печиво - 210 г;

  • вершкове масло - 90 р.


  • Приготування
    Насамперед слід зробити основу нашого сирно-вишневого чізкейку, з цією метою будь-пісочне печиво перетворюємо в крихту блендером і змішуємо з рідким маслом. Розміщуємо суміш в 20 см формі, покриваючи дно і стінки.
    Щоб зробити сир менш зернистим, перетираємо його і збиваємо з сиром. Вершки збиваємо окремо з порцією просіяної цукрової пудри до стійких піків і змішати з сиром. Викладаємо масу поверх коржа з печива і ставимо чізкейк з сиром та вишнями в холод на годину. Подаємо, прикрасивши консервованої вишнею або вишневим варенням.

    Шоколадний чізкейк з вишнею


    Інгредієнти:

  • шоколадне печиво («сендвіч») - 24 шт.;

  • вершкове масло - 60 мл;

  • чорний шоколад - 300 г;

  • крем-сир - 240 г;

  • цукор - 190 г+70 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • заморожені вишні - 680 р.


  • Приготування
    Чізкейк з вишнею

    Перемелюємо печиво і змішуємо крихту з розтопленим маслом. Крихтою покриваємо дно і стінки 20 см форми.
    Збиваємо яйця і цукор (190 г) в білу повітряну масу і додаємо її до крем-сиру. Шоколад розтоплюємо і змішуємо з сирною основою. Викладаємо суміш на основу з печива і ставимо все запікати в духовку при 180 градусах на годину.
    Вишні посипаємо цукром і тушкуємо на середньому жарі 10-12 хвилин. Прикрашаємо вишнями з сиропом верхівку десерту.
    Чізкейк з замороженої вишнею можна буде пробувати через годину його перебування в холодильнику.