З допомогою такого кухонного приладу як электровафельница, можна легко і швидко приготувати цілу тарілку смачних домашніх вафель. Подавати їх можна з чим завгодно: гарячим шоколадом , цукатами, горіхами, морозивом, а також, начинивши кремом, згущеним молоком або збитими вершками. Втім, таке ласощі смачно і без добавок. Ми пропонуємо вам кілька рецептів приготування вафель электровафельнице, а ви оберіть будь і порадуйте свого малюка смачним і апетитним стравою.
Рецепт домашніх вафель у электровафельнице
Інгредієнти: маргарин – 125 г; цукор – 30 г; ванілін – щіпка; вершки – 4 ст. ложки; яйце – 4 шт.; борошно пшеничне – 100 р. Приготування Перед приготуванням вафель электровафельнице гарненько борошно просіваємо. Яйця розбиваємо в миску і акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки з'єднайте з цукром, а білки збиваємо міксером в піну. Розтоплюємо Маргарин, змішуємо з вершками, додаємо жовтки і ванілін. Усе ретельно перетираємо до однорідності і поступово вводимо в масу просіяне борошно і білки. Обережно вимішуємо тісто, щоб воно не впало. Вафельницю розігріваємо до робочої температури, викладаємо трохи тіста, накриваємо верхньою частиною приладу, злегка притискаємо і тримаємо кілька хвилин. Коли з нього перестане виходити пар, відкриваємо кришку і акуратно знімаємо вафлі за допомогою широкого ножа.
Рецепт м'яких вафель электровафельнице з корицею
Інгредієнти: масло вершкове – 125 г; цукор – 125 г; борошно – 350 г; сода – щіпка; яйце – 2 шт.; мелена гвоздика – щіпка; лимон – 05 шт.; мелена кориця – щіпка. Приготування Як приготувати вафлі в электровафельнице? Лимон промиваємо, обсушуємо, натираємо цедру на дрібній терочке. Розм'якшене вершкове масло розтираємо з цукром, розбиваємо яйця, додаємо порціями борошно, додаємо спеції і соду, гашену соком лимона. Замішуємо некруте тісто, викладаємо його у электровафельницу і випікаємо вафлі. Потім акуратно складаємо їх на блюдо, охолоджуємо і подаємо з ванільним морозивом.
Рецепт товстих вафель электровафельнице
Інгредієнти: цукор – 3 ст. ложки; масло вершкове – 125 г; вершки 15 % – 4 ст. ложки; яйце – 4 шт.; борошно – 05 склянки; вода – 1 ст.; ванільний цукор – за смаком. Приготування Розм'якшене вершкове масло змішуємо з ваніліном і цукром. Яйця розбиваємо в миску, відокремлюємо білки від жовтків і розтираємо останні з сіллю, а потім перекладаємо в масляну масу. Збиваємо все міксером до отримання піни. Борошно просіваємо з содою і вливаємо трохи води. Потім перекладаємо в яєчно-масляну суміш і ретельно перемішуємо. Після цього вливаємо воду, що залишилася, кладемо вершки і охолоджені збиті білки. Обсмажуємо вафлі в розігрітій электровафельнице протягом 5 хвилин.
Рецепт пісних вафель электровафельнице
Інгредієнти: цукор – 05 склянки; масло рослинне – 1 ст. ложка; борошно – 1 ст.; вода – 150 мл; сода харчова – щіпка. Приготування Змішуємо борошно з цукровим піском і харчовою содою, вливаємо воду і рослинну олію. Замішуємо однорідне тісто і випікаємо вафлі в электровафельнице до готовності.
Рецепт сирних вафель электровафельнице
Інгредієнти: масло вершкове – 4 ст. ложки; молоко – 125 мл; розпушувач – щіпка; сир – 150 г; яйце куряче – 3 шт.; цукор – 4 ст. ложки; борошно – 1 ст. Приготування Для приготування смачних вафель электровафельнице відокремлюємо білки від жовтків і з'єднуємо жовтки з цукром. Збиваємо масу до світлого стану, додаємо розтоплене масло, вливаємо молоко і кладемо сир. Подрібнюємо все блендером, підсипаючи борошно і розпушувач. Білки збиваємо окремо, невеликими порціями вмішуємо в тісто і викладаємо його на розігріту вафельницю. Випікаємо вафлі до готовності і при подачі поллємо шоколадом.