Вернуться назад Распечатать

Десерт з печива

Десерт з печива
А чи знаєте ви, що смачний і оригінальний десерт до чаю, можна швидко приготувати із звичайного печива і навіть без випічки? А як це зробити, ми вам зараз докладно розповімо.

Десерт з печива і згущеного молока


Інгредієнти:

  • пісочне печиво - 400 г;

  • варена згущене молоко - 500 г;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • молоко - 7 ст. ложок.


  • Приготування
    Отже, печиво перекладаємо в блендер, подрібнюємо гарненько і відкладаємо трохи крихти для прикраси. Потім отриману масу змішати з вареним згущеним молоком, сметаною, доливаємо молоко і ретельно все перемішуємо до однорідності. З отриманої маси потім формуємо невеличкі кульки і обкачуємо їх в відкладених крихтах подрібненого печива. Ось і все, десерт з печива і сметани готовий!

    Десерт з печива і бананів


    Інгредієнти:

  • вівсяне печиво - 10 шт.;

  • сир Маскарпоне - 250 г;

  • вершки 33 % - 200 г;

  • цукрова пудра - 100 г;

  • темний шоколад - для прикраси.


  • Приготування
    Отже, для приготування десерту з вівсяного печива в одну каструльку наливаємо холодну воду, зверху ставимо іншу, щоб дно другий стосувалося води. Тепер викладаємо сир "Маскарпоне" , наливаємо вершки і перемішуємо все міксером до однорідності. Далі, поступово додаємо цукрову пудру, збиваємо крем. Тепер розкладаємо по порційним пиалкам подрібнене вівсяне печиво, кладемо трохи крему і ретельно все перемішуємо. Потім зверху укладаємо щільний шар крему і розрівнюємо всю поверхню. Прикрашаємо десерт з маскарпоне і печивом тертим шоколадом і ставимо на пару годин в холодильник, щоб ласощі гарненько просочилося.

    Десерт із сиру і печива


    Інгредієнти:

  • квадратне пісочне печиво - 500 г;

  • сир - 300 г;

  • цукровий пісок - 100 г;

  • какао - порошок - 1 ч. ложка;

  • молоко - 1 ст.;

  • вершкове масло - 100 р.


  • Приготування
    Десерт з печива

    Цукровий пісок висипаємо в миску викладаємо сир, масло, вимішуємо ложкою і ділимо масу на 2 частини. В одну частину додаємо какао і перемішуємо. Тепер занурюємо печенюшки на 1 секунду в молоко і розкладаємо на харчовій плівці по 3 штуки в ряду. Зверху викладаємо білий сир, потім ще шар печива і покриваємо темної начинкою.
    Після цього акуратно піднімаємо бічні печива з допомогою плівки, «будиночком», обмазуємо торт залишилися кремом і посипаємо тертим шоколадом. Прибираємо готове ласощі в холодильник приблизно на 2 години. При нарізуванні в центр кожного шматочка кладемо вишеньку.