А чи знаєте ви, що смачний і оригінальний десерт до чаю, можна швидко приготувати із звичайного печива і навіть без випічки? А як це зробити, ми вам зараз докладно розповімо.
Десерт з печива і згущеного молока
Інгредієнти: пісочне печиво - 400 г; варена згущене молоко - 500 г; сметана - 2 ст. ложки; молоко - 7 ст. ложок. Приготування Отже, печиво перекладаємо в блендер, подрібнюємо гарненько і відкладаємо трохи крихти для прикраси. Потім отриману масу змішати з вареним згущеним молоком, сметаною, доливаємо молоко і ретельно все перемішуємо до однорідності. З отриманої маси потім формуємо невеличкі кульки і обкачуємо їх в відкладених крихтах подрібненого печива. Ось і все, десерт з печива і сметани готовий!
Десерт з печива і бананів
Інгредієнти: вівсяне печиво - 10 шт.; сир Маскарпоне - 250 г; вершки 33 % - 200 г; цукрова пудра - 100 г; темний шоколад - для прикраси. Приготування Отже, для приготування десерту з вівсяного печива в одну каструльку наливаємо холодну воду, зверху ставимо іншу, щоб дно другий стосувалося води. Тепер викладаємо сир "Маскарпоне" , наливаємо вершки і перемішуємо все міксером до однорідності. Далі, поступово додаємо цукрову пудру, збиваємо крем. Тепер розкладаємо по порційним пиалкам подрібнене вівсяне печиво, кладемо трохи крему і ретельно все перемішуємо. Потім зверху укладаємо щільний шар крему і розрівнюємо всю поверхню. Прикрашаємо десерт з маскарпоне і печивом тертим шоколадом і ставимо на пару годин в холодильник, щоб ласощі гарненько просочилося.
Десерт із сиру і печива
Інгредієнти: квадратне пісочне печиво - 500 г; сир - 300 г; цукровий пісок - 100 г; какао - порошок - 1 ч. ложка; молоко - 1 ст.; вершкове масло - 100 р. Приготування Цукровий пісок висипаємо в миску викладаємо сир, масло, вимішуємо ложкою і ділимо масу на 2 частини. В одну частину додаємо какао і перемішуємо. Тепер занурюємо печенюшки на 1 секунду в молоко і розкладаємо на харчовій плівці по 3 штуки в ряду. Зверху викладаємо білий сир, потім ще шар печива і покриваємо темної начинкою.
Після цього акуратно піднімаємо бічні печива з допомогою плівки, «будиночком», обмазуємо торт залишилися кремом і посипаємо тертим шоколадом. Прибираємо готове ласощі в холодильник приблизно на 2 години. При нарізуванні в центр кожного шматочка кладемо вишеньку.