Приготування морозива - це не завжди купа мороки і витраченого часу, і ми доведемо вам це, розповівши про те, як просто і смачно зробити морозиво з банана.
Рецепт морозива з банана і сиру
Інгредієнти: банани - 4 шт.; сирна маса - 1 1/4 ст.; лимонний сік - 1 ст. ложка; мед - 2 ст. ложки; мелена кориця - 1/2 ч. ложки. Приготування Банани нарізаємо великими шматками і закладаємо в чаші блендера разом з сирною масою, медом, лимонним соком і корицею. Збиваємо майбутнє морозиво з бананом в блендері, після чого переливаємо однорідну масу в контейнер для заморозки. Залишаємо морозиво в морозилці до повного застигання, а потім подаємо.
Морозиво з йогурту і банани з шоколадом
Інгредієнти: грецький йогурт - 1 ст.; ванільний екстракт - 1/2 ч. ложки; цукор - 2 ч. ложки; банан - 1 шт.; арахісове масло - 2 ст. ложки; вода - 2 ст. ложки; шоколад. Приготування У мисці змішуємо арахісове масло і воду, і змішуємо їх з йогуртом. Додаємо ванільний екстракт і цукор. Ретельно все збиваємо. Шоколад кришимо ножем і також засипаємо на основі для морозива. Банан перетворюємо на пюре і відправляємо до решти інгредієнтів. Ще раз ретельно все перемішуємо. Виливаємо масу в контейнер для заморозки і ставимо в морозилку на 1-15 години.
Морозиво з бананом і ківі
Морозиво може бути не тільки моментальним в приготуванні, але і низькокалорійним. Не вірите? Спробуйте рецепт нижче.
Інгредієнти: маракуйя - 1 шт.; банан - 1 шт.; ківі - 1 шт. Приготування Ківі і банан заморожуємо, попередньо нарізавши шматками. Кладемо заморожені фрукти в блендер і збиваємо до однорідності. Якщо необхідно, додаємо до фруктів мед. Викладаємо морозиво в вафельний стаканчик, або тарілку і викладаємо зверху маракуйю.
Морозиво з банана і молока
Так як ми не можемо дозволити собі витратити кілька годин на приготування справжнього морозива з молока, ми розглянемо спрощений варіант. За основу ми візьмемо попередній рецепт і збережемо його постность та низьку калорійність завдяки використанню мигдального молока.
Інгредієнти: банани - 4 шт.; мигдаль - 30 г; мед - 2 ч. ложки; сіль - щіпка; мигдальне молоко - 120 мл; ванільний екстракт - 1 ч. ложка. Приготування Банани нарізаємо і заморожуємо. Заморожені шматочки, кладемо в блендер, заливаємо мигдальним молоком, додаємо мед, ваніль і трохи солі. Все ретельно збиваємо і викладаємо на тарілку. Зверху посипаємо десерт подрібненим мигдалем.
Любите морозиво, тоді радимо зробити в домашніх умовах полуничне і морозиво «Щербет» .