Фруктовий салат - не тільки приголомшливо смачний варіант десерту, але і дуже корисна страва, насищающее весь організм вітамінами. Давайте розглянемо з вами як приготувати фруктовий салат з морозивом.
Фруктовий салат з морозивом і волоськими горіхами
Інгредієнти: ківі - 3 шт.; банан - 1 шт.; зелений виноград без кісточок - 30 г; апельсин - 1 шт.; морозиво - 200 г; волоські горіхи - за смаком. Приготування Всі фрукти ретельно промиваємо, висушуємо, нарізаємо невеликими кубиками, перемішати і перекладаємо в глибоку чашку. Зверху кладемо підтале морозиво , прикрашаємо подрібненими волоськими горіхами і подаємо до столу.
Рецепт фруктового салату з морозивом
Інгредієнти: апельсин - 1 шт.; банан - 1 шт.; мандарин - 3 шт.; зелені яблука - 2 шт.; ківі - 1 шт.; морозиво пломбір - 150 р. Приготування Фрукти гарненько промиваємо і очищаємо від шкірки і насіння. Мандаринки чистимо, розбираємо на часточки. Апельсин ріжемо на великі шматочки. Банан, яблука, ківі теж шаткуємо кубиками. Тепер складаємо всі підготовлені фрукти в глибоку салатницю, перемішуємо і додаємо вершкове морозиво. Перед подачею на стіл ретельно перемішуємо десерт і несемо пригощати гостей!
Фруктовий салат з морозивом і медом
Інгредієнти: апельсин - 1 шт.; яблуко - 1 шт.; банан - 1 шт.; цукор - 2 ст. ложки; мед - за смаком; морозиво - 100 г; горіхи волоські - жменя; ванілін - за смаком. Приготування Зараз розповімо, як приготувати корисний і смачний салат з морозивом. Отже, спочатку давайте підготуємо всі фрукти. Для цього вимитий апельсин очищаємо від шкірки, поділяємо на часточки, а потім ножем нарізаємо великими шматочками. Банан чистимо від шкірки, шаткуємо кружечками і з'єднуємо в салатник разом з
апельсинами. Яблуко теж моєму, зрізаємо шкірку і рубаємо кубиками. Всі фрукти кидаємо в чашку, перемішуємо і переходимо до приготування заправки для салату.
Морозиво трохи розтоплюємо в мікрохвильовці, додаємо мед, цукор і перемішуємо. Отриманої заправкою заливаємо наші подрібнені фрукти, ретельно перемішуємо фруктовий салатик ложкою.
Тепер викладаємо десерт в красиві креманки або фужери. Волоські горіхи очистити, попередньо підсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору. Остиглі горішки подрібнюємо ножем і посипаємо ними готовий салат. Перед подачею на стіл, ставимо десерт на кілька хвилин у холодильник і охолоджуємо.