Вернуться назад Распечатать

Рецепт фруктового салату з морозивом

Рецепт фруктового салату з морозивом
Фруктовий салат - не тільки приголомшливо смачний варіант десерту, але і дуже корисна страва, насищающее весь організм вітамінами. Давайте розглянемо з вами як приготувати фруктовий салат з морозивом.

Фруктовий салат з морозивом і волоськими горіхами


Інгредієнти:

  • ківі - 3 шт.;

  • банан - 1 шт.;

  • зелений виноград без кісточок - 30 г;

  • апельсин - 1 шт.;

  • морозиво - 200 г;

  • волоські горіхи - за смаком.


  • Приготування
    Всі фрукти ретельно промиваємо, висушуємо, нарізаємо невеликими кубиками, перемішати і перекладаємо в глибоку чашку. Зверху кладемо підтале морозиво , прикрашаємо подрібненими волоськими горіхами і подаємо до столу.

    Рецепт фруктового салату з морозивом


    Інгредієнти:

  • апельсин - 1 шт.;

  • банан - 1 шт.;

  • мандарин - 3 шт.;

  • зелені яблука - 2 шт.;

  • ківі - 1 шт.;

  • морозиво пломбір - 150 р.


  • Приготування
    Фрукти гарненько промиваємо і очищаємо від шкірки і насіння. Мандаринки чистимо, розбираємо на часточки. Апельсин ріжемо на великі шматочки. Банан, яблука, ківі теж шаткуємо кубиками. Тепер складаємо всі підготовлені фрукти в глибоку салатницю, перемішуємо і додаємо вершкове морозиво. Перед подачею на стіл ретельно перемішуємо десерт і несемо пригощати гостей!

    Фруктовий салат з морозивом і медом


    Інгредієнти:

  • апельсин - 1 шт.;

  • яблуко - 1 шт.;

  • банан - 1 шт.;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • мед - за смаком;

  • морозиво - 100 г;

  • горіхи волоські - жменя;

  • ванілін - за смаком.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати корисний і смачний салат з морозивом. Отже, спочатку давайте підготуємо всі фрукти. Для цього вимитий апельсин очищаємо від шкірки, поділяємо на часточки, а потім ножем нарізаємо великими шматочками. Банан чистимо від шкірки, шаткуємо кружечками і з'єднуємо в салатник разом з
    Рецепт фруктового салату з морозивом
    апельсинами. Яблуко теж моєму, зрізаємо шкірку і рубаємо кубиками. Всі фрукти кидаємо в чашку, перемішуємо і переходимо до приготування заправки для салату.
    Морозиво трохи розтоплюємо в мікрохвильовці, додаємо мед, цукор і перемішуємо. Отриманої заправкою заливаємо наші подрібнені фрукти, ретельно перемішуємо фруктовий салатик ложкою.
    Тепер викладаємо десерт в красиві креманки або фужери. Волоські горіхи очистити, попередньо підсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору. Остиглі горішки подрібнюємо ножем і посипаємо ними готовий салат. Перед подачею на стіл, ставимо десерт на кілька хвилин у холодильник і охолоджуємо.