Слойки з вишнею - надзвичайно ароматна і смачна випічка, яка порадує вас і ваших гостей.
Рецепт слойок з вишнею
Інгредієнти: листкове готове тісто - 500 г; вишня - 400 г; крохмаль - 1 ч. ложка; рослинна олія; цукровий пісок - за смаком. Приготування Давайте розглянемо простий спосіб, як приготувати слойки з вишнею. Тісто заздалегідь розморожуємо, розкачуємо на столі, присипаному злегка борошном, і нарізаємо квадратами. Потім на кожен кладемо шматочок вишню, посипаємо цукром і крохмалем. Загортаємо тісто в трикутники і слепляем гарненько краю. Деко змащуємо маслом, викладаємо наші слоечки з вишнею на невеликій відстані один від одного і запікаємо в духовці близько 25 хвилин при 200 градусах.
Слойки з вишнею з листкового тіста
Інгредієнти: листкове готове тісто - 500 г; заморожена вишня без кісточок - 250 г; крохмаль - 2 ч. ложки; цукор - 3 ч. ложки; борошно для посипання. Приготування Вишню розморожуємо, зливаємо всю рідину, і добре віджимаємо ягоди. Потім додаємо цукор і перемішуємо. Робочу поверхню притрушуємо злегка борошном. Розкачуємо листкове тісто в пласт і поділяємо на квадрати зі стороною 10 див. Тепер змащуємо їх яйцем і на одну половинку квадрата викладаємо вишні, трохи присипану крохмалем. Тепер защепляем краю і за допомогою виделки робимо візерунок по шву, який додатково склеїть тісто. Викладаємо вироби на деко, застелене папером, змащуємо їх збитим яйцем і випікаємо 25 хвилин в духовці при 180 градусах. Готову випічку остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
Слойки з вишнями і сиром
Інгредієнти: дріжджове листкове тісто - 1 кг; яйце - 2 шт.; сир - 400 г; цукор - 100 г; цукрова пудра; вишня - 400 г; насіння кунжуту; вершкове масло. Приготування Листкове тісто попередньо розморожуємо, а цим часом поки готуємо начинку. Для цього сир
перетираємо через велике сито, або прокручуємо через м'ясорубку. Потім додаємо яйце, цукор і добре перемішуємо. Розкачуємо тісто злегка, розрізаємо на квадрати і на кожен кладемо трохи сиру і кілька вишеньок.
Складаємо слойки трикутником, квадратиком, заліплюючи ретельно краю. Деко змащуємо маслом, викладаємо готові вироби, покриваємо їх збитим яйцем і присипаємо кунжутним насінням. Випікаємо слойки 15-20 хвилин в розігрітій духовці. При подачі до чаю, остиглу випічку прикрашаємо цукровою пудрою.