Шукаєте рецепт торта, який прикрасив би святковий стіл? Чи хочете побалувати себе солодким до вечірнього чаю? В обох випадках рекомендуємо звернути увагу на рецепти тортів з ананасами - смачно, просто і дуже красиво.
Сметанний торт з консервованими ананасами
Інгредієнти: борошно - 1 1/2 ст.; цукор - 1 ст.; сметана (не жирна) - 500 г; яйця - 5 шт.; сода - на кінчику ножа; цукрова пудра - 1ст.; какао-порошок - 3 ст. ложки; консервовані ананаси - 1 банка. Приготування Почнемо приготування з бісквіту. Яйця збиваємо з цукром дочиста. В отриману яєчну суміш додаємо просіяне з содою борошно і ретельно все перемішуємо. Ділимо тісто на 2 половини: одну виливаємо у форму для випічки без добавок, іншу - змішуємо з какао-порошком. Обидві частини тесту випікаємо при 180 градусах 20 хвилин.
Тепер займемося сметанним кремом : цукрову пудру змішуємо зі сметаною. Любителі сиру можуть додати в крем сирну масу , сирний торт з ананасами - ласощі не менш смачне. Частина крему відкладаємо - він піде на прикрасу, а іншу частину змішуємо з ананасами.
Бісквіт без добавок просочуємо соком з-під ананасів, а шоколадний бісквіт охолодити і ламаємо на шматочки, після чого змішуємо зі сметанним кремом. Отриману шоколадну масу викладаємо поверх білого коржа гіркою і поливаємо залишками крему без ананаса.
Прикрасити бісквітний торт з ананасами можна за допомогою шоколадної глазурі. Готове ласощі має постояти в холодильнику не менше 6 годин.
Торт без випічки з ананасами
Інгредієнти: консервовані персики - 1 банка; консервовані ананаси -1 банку; печиво - 300 г; вершкове масло - 100 г; вершковий сир - 400 г; цукрова пудра - 1 /4 ст.; ванільний екстракт - за смаком; збиті вершки для прикраси. Приготування Печиво подрібнюємо в крихту і змішати з розтопленим вершковим маслом і ванільним екстрактом до утворення тестоподобной маси.
Утрамбовуємо отриману масу у форму і ставимо її в холодильник.
Тепер переходимо до начинки. Вершковий сир збиваємо з цукровою пудрою. Якщо маса виходить занадто щільною розведіть її сиропом, що залишився з-під фруктів. Тепер вводимо в сирну масу збиті вершки, щоб зробити її полі повітряної. Укладаємо начинку на застиглий корж, розрівнюємо, даємо охолонути 30 хвилин. На застиглий торт укладаємо шматочки ананасів і персиків і знову даємо постояти ще півгодини.