Вернуться назад Распечатать

Торт з ананасами

Торт з ананасами
Шукаєте рецепт торта, який прикрасив би святковий стіл? Чи хочете побалувати себе солодким до вечірнього чаю? В обох випадках рекомендуємо звернути увагу на рецепти тортів з ананасами - смачно, просто і дуже красиво.

Сметанний торт з консервованими ананасами


Інгредієнти:

  • борошно - 1 1/2 ст.;

  • цукор - 1 ст.;

  • сметана (не жирна) - 500 г;

  • яйця - 5 шт.;

  • сода - на кінчику ножа;

  • цукрова пудра - 1ст.;

  • какао-порошок - 3 ст. ложки;

  • консервовані ананаси - 1 банка.


  • Приготування
    Почнемо приготування з бісквіту. Яйця збиваємо з цукром дочиста. В отриману яєчну суміш додаємо просіяне з содою борошно і ретельно все перемішуємо. Ділимо тісто на 2 половини: одну виливаємо у форму для випічки без добавок, іншу - змішуємо з какао-порошком. Обидві частини тесту випікаємо при 180 градусах 20 хвилин.
    Тепер займемося сметанним кремом : цукрову пудру змішуємо зі сметаною. Любителі сиру можуть додати в крем сирну масу , сирний торт з ананасами - ласощі не менш смачне. Частина крему відкладаємо - він піде на прикрасу, а іншу частину змішуємо з ананасами.
    Бісквіт без добавок просочуємо соком з-під ананасів, а шоколадний бісквіт охолодити і ламаємо на шматочки, після чого змішуємо зі сметанним кремом. Отриману шоколадну масу викладаємо поверх білого коржа гіркою і поливаємо залишками крему без ананаса.
    Прикрасити бісквітний торт з ананасами можна за допомогою шоколадної глазурі. Готове ласощі має постояти в холодильнику не менше 6 годин.

    Торт без випічки з ананасами


    Інгредієнти:

  • консервовані персики - 1 банка;

  • консервовані ананаси -1 банку;

  • печиво - 300 г;

  • вершкове масло - 100 г;

  • вершковий сир - 400 г;

  • цукрова пудра - 1 /4 ст.;

  • ванільний екстракт - за смаком;

  • збиті вершки для прикраси.


  • Приготування
    Печиво подрібнюємо в крихту і змішати з розтопленим вершковим маслом і ванільним екстрактом до утворення тестоподобной маси.
    Торт з ананасами
    Утрамбовуємо отриману масу у форму і ставимо її в холодильник.
    Тепер переходимо до начинки. Вершковий сир збиваємо з цукровою пудрою. Якщо маса виходить занадто щільною розведіть її сиропом, що залишився з-під фруктів. Тепер вводимо в сирну масу збиті вершки, щоб зробити її полі повітряної. Укладаємо начинку на застиглий корж, розрівнюємо, даємо охолонути 30 хвилин. На застиглий торт укладаємо шматочки ананасів і персиків і знову даємо постояти ще півгодини.