Рецепт торта з листкового тіста неодмінно знадобиться всім господиням, які люблять радувати гостей смачною домашньою випічкою. Сьогодні ми поділимося з нашими читачами улюбленими ласощами і відкриємо всі секрети приготування апетитних тортиків.
В першу чергу хочемо звернути вашу увагу на рецепт листкового медового торта , перед яким ніхто не в силах встояти.
Медовий торт з листкового тіста
Інгредієнти: мед - 1 ст. л.; яйце куряче - 1 шт.; цукор - 500 г; вершкове масло - 50г; молоко - 3 ст. л.; борошно - 2 склянки» сода - 05 ч. л.; сметана - 500 г; масло рослинне - 2 ст. л.; малина - за смаком. Приготування У великій мисці змішуємо мед, яйце, вершкове масло, склянку цукру і молоко. Гарненько перемішуємо інгредієнти і розтоплюємо їх на водяній бані. Після чого додаємо в загальну масу борошно і соду. Далі місимо тісто, посуд поміщаємо в холодильник на пару годин.
Цей рецепт передбачає приготування нашого листкового торта на сковорідці. Розділивши тісто на 5-6 частин, ми розгортаємо коржі і випікаємо їх на змащеній маслом сковороді до золотистого кольору, використовуючи середній вогонь.
Тепер займемося приготуванням крему. Для цього нам знадобиться збити сметану зі склянкою цукру. Надаємо ніжності смаку, додавши улюбленої лісової ягоди. І нарешті, обмазуємо кремом коржі, прикрашаємо цільними торт ягодами і відправляємо його в холодильник до чаювання.
Немає нічого смачніше домашнього листкового торта з ароматним кремом, рецептом якого нам не терпиться поділитися з вами. Готувати його одне задоволення, адже це так просто і швидко!
Рецепт листкового торта зі згущеним молоком
Інгредієнти: мигдаль - 100 г; згущене молоко - 400 р; кокосове молочко - 400 г; ванілін - 1 пакетик; вершки - 250 г; масло вершкове - 120 г; цукор - 50 г; борошно - 100 г; кокосова стружка - 150 г; желатин - 30 р. Приготування Мигдаль злегка підсмажуємо на сковорідці без використання масла. Потім в мисочці змішуємо кокосове молочко, згущене молоко і ванілін. Далі розводимо желатин і вливаємо його в нашу солодку суміш, гарненько помішуємо. Після чого мисочку прибираємо в холодильник на 20
хвилин.
Тепер займемося приготуванням тіста. Змішуємо м'яке вершкове масло з 50 г кокосової стружки і борошном. Прибираємо тісто в холодильник на півгодини, не месив. Далі збиваємо до піни вершки, потім вливаємо їх у кокосовий крем разом з підсмаженою нами мигдалем. Для того, щоб крем був пишним і ніжним, рекомендується потримати його в холоді кілька годин.
Діставши тісто розкачуємо його тонкими пластами і формуємо коржі, які в свою чергу відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Отсудившиеся коржі обмазуємо кремом, зверху посипаємо торт кокосовою стружкою.