Вернуться назад Распечатать

Пиріг з грушами і сиром

Пиріг з грушами і сиром
Сьогодні ми і пропонуємо спекти вам шалено смачний пиріг з незрівнянним, повітряним сиром і солоденькими грушами, а як його правильно приготувати, ми детально розповімо в рецептах.

Пісочний пиріг з грушами і сиром в духовці


Інгредієнти:

  • високоякісна борошно – 280 м;

  • вершкове масло – 130 г;

  • велике яйце – 1 шт.;

  • цукрова пудра – 3 ст. ложки;

  • груші (великі) – 3 шт.;

  • домашній сир – 450 г;

  • будь джем – 4 ст. ложки;

  • цукровий пісок – 3 ст. ложки;

  • ванілін – 1 /3 ч. ложки.


  • Приготування
    Просіваємо борошно, попередньо з'єднану з цукровою пудрою, в невелику глибоку миску. Сюди протираємо через отвори великої терки хороше (охолоджене) вершкове масло, а за ним вбиваємо велике яйце. Дуже ретельно все перемішуємо і формуємо в щільний клубок пісочне тісто, яке покриваємо шаром харчової плівки і відправляємо на годинку в камеру холодильника.
    У сир додаємо ванілін, будь фруктовий джем, але оскільки цієї солодощі буде трохи замало, то вводимо в нього ще й цукор. Хорошенечко перетираємо все ложкою або виделкою до однорідності. Далі викладаємо сюди подрібнені кубиками стиглі груші і знову перемішуємо всю начинку.
    Дістаємо тісто розкочуємо качалкою в пласт не товщі 1 сантиметра. Переміщаємо його вже підготовлену невелику форму і викладаємо так, щоб його краї залишилися лежати на бортах форми. Викладаємо і розрівнюємо ароматну солодку начинку, а потім виставляємо все в духовку, прогріту до 185 градусної температури на 35 хвилин.

    Дуже смачний пиріг з грушами і сиром в мультиварці


    Інгредієнти:
    Тісто:

  • пшеничне борошно – 270 г;

  • соняшникова олія – 50 мл;

  • жирна сметана – 50 мл;

  • цукор – 80 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • розпушувач – 15 ч. ложки;


  • Начинка:

  • жирний сир – 550 г;

  • дрібний цукор – 60 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • екстракт ванілі – 1 ч. ложка;

  • груші – 3 шт.


  • Приготування
    У соняшникова олія вбиваємо свіже яйце, всипаємо дрібний цукор, а також викладаємо жирну сметану і включивши міксер все розмішуємо. Тепер поступово підсипаємо в цю масу борошно, формуючи тісто. У самому кінці додаємо розпушувач разом з останньою партією борошна. Приготоване смачне тісто відразу розгортаємо в більше коло, ніж отвір чаші мультиварки, так як, укладаючи тісто, краю розміщуємо по стінках ємності.
    Сир з'єднайте з дрібним цукром, яйцями, вводимо екстракт ванілі і блендером на високій швидкості все збиваємо. Переміщаємо цю повітряну і легку масу на поверхню вже викладеного тіста і викладаємо, притапливая половинки соковитих груш (без серцевин). В режимі «Випічка» готуємо пиріг з сиром і грушами 55 хвилин.