Сьогодні ми і пропонуємо спекти вам шалено смачний пиріг з незрівнянним, повітряним сиром і солоденькими грушами, а як його правильно приготувати, ми детально розповімо в рецептах.
Пісочний пиріг з грушами і сиром в духовці
Інгредієнти: високоякісна борошно – 280 м; вершкове масло – 130 г; велике яйце – 1 шт.; цукрова пудра – 3 ст. ложки; груші (великі) – 3 шт.; домашній сир – 450 г; будь джем – 4 ст. ложки; цукровий пісок – 3 ст. ложки; ванілін – 1 /3 ч. ложки. Приготування Просіваємо борошно, попередньо з'єднану з цукровою пудрою, в невелику глибоку миску. Сюди протираємо через отвори великої терки хороше (охолоджене) вершкове масло, а за ним вбиваємо велике яйце. Дуже ретельно все перемішуємо і формуємо в щільний клубок пісочне тісто, яке покриваємо шаром харчової плівки і відправляємо на годинку в камеру холодильника.
У сир додаємо ванілін, будь фруктовий джем, але оскільки цієї солодощі буде трохи замало, то вводимо в нього ще й цукор. Хорошенечко перетираємо все ложкою або виделкою до однорідності. Далі викладаємо сюди подрібнені кубиками стиглі груші і знову перемішуємо всю начинку.
Дістаємо тісто розкочуємо качалкою в пласт не товщі 1 сантиметра. Переміщаємо його вже підготовлену невелику форму і викладаємо так, щоб його краї залишилися лежати на бортах форми. Викладаємо і розрівнюємо ароматну солодку начинку, а потім виставляємо все в духовку, прогріту до 185 градусної температури на 35 хвилин.
Дуже смачний пиріг з грушами і сиром в мультиварці
Інгредієнти: Тісто:
пшеничне борошно – 270 г; соняшникова олія – 50 мл; жирна сметана – 50 мл; цукор – 80 г; яйце – 1 шт.; розпушувач – 15 ч. ложки; Начинка:
жирний сир – 550 г; дрібний цукор – 60 г; яйце – 3 шт.; екстракт ванілі – 1 ч. ложка; груші – 3 шт. Приготування У соняшникова олія вбиваємо свіже яйце, всипаємо дрібний цукор, а також викладаємо жирну сметану і включивши міксер все розмішуємо. Тепер поступово підсипаємо в цю масу борошно, формуючи тісто. У самому кінці додаємо розпушувач разом з останньою партією борошна. Приготоване смачне тісто відразу розгортаємо в більше коло, ніж отвір чаші мультиварки, так як, укладаючи тісто, краю розміщуємо по стінках ємності.
Сир з'єднайте з дрібним цукром, яйцями, вводимо екстракт ванілі і блендером на високій швидкості все збиваємо. Переміщаємо цю повітряну і легку масу на поверхню вже викладеного тіста і викладаємо, притапливая половинки соковитих груш (без серцевин). В режимі «Випічка» готуємо пиріг з сиром і грушами 55 хвилин.