Рекомендуємо приготувати дуже смачний пиріг з сиром та ягодами, скориставшись нашими доступними і надзвичайно простими рецептами. Вам, безперечно, сподобається дивовижний смак і чудовий аромат отриманої випічки.
Відкритий ароматний пісочний пиріг з сиром та ягодами – рецепт
Інгредієнти: Для тіста:
борошно якісна просеянная – 265 г; селянське вершкове масло – 105 г; цукор-пісок – 105 г; куряче яйце відбірне – 1 шт.; Для крему:
сир м'який – 515 м; добірне яйце куряче – 1 шт.; цукор-пісок – 140-190 г; сметана – 85 м; цукор-пісок ваніль або ванілін – за смаком; крохмаль – 60 г; будь-які ягоди – за смаком. Приготування Спочатку, приступаючи до приготування пирога, налаштовуємо духовку на температуру 195 градусів і включаємо її прогріватися. В цей час в мисочці змішуємо цукровий пісок для тіста, м'яке вершкове масло і пробиваємо компоненти міксером до легкості. У процесі збивання додаємо одне добірне куряче яйце. На завершення замісу вводимо в тісто борошно та оформляємо з отриманої маси куля, який переміщуємо ненадовго в холодильник.
В цей час готуємо сирний крем для пирога. Для цього сир пробиваємо блендером до легкості, після чого змішуємо його в зручній ємності зі сметаною, цукром і крохмалем, додаємо яйце, ванілін або ванільний цукор і перемішуємо гарненько до максимальної однорідності.
Тепер виймаємо шар тіста з холодильника, поміщаємо в промаслений форму і розподіляємо по дну і стінкам, оформляючи бортики. Викладаємо зверху сирний крем, а зверху розподіляємо промиті і обсушені ягоди. Їх може бути зовсім небагато або ж достатньо, щоб ягідний смак переважав над сирним – визначаємо кількість за своїм бажанням і смаком.
Залишилося тільки запекти пиріг протягом сорока-п'ятдесяти хвилин і дати йому повністю охолонути.
Кількість інгредієнтів розрахована на форму великого діаметру. Для ємності діаметром 20-22 см пропорції необхідно зменшити вдвічі.
Штрейзельный пиріг з сиром та ягодами
Інгредієнти: Для тіста:
борошно якісна просеянная – 205 г; вершкове селянське масло – 105 г; цукор-пісок – 55 г; ванілін – щіпка; Для сирно-ягідної начинки:
сир м'який – 365 г; добірне яйце куряче – 3 шт.; пудра цукрова – 265 г; ванілін – щіпка; цукор-пісок – 30 г; крохмаль – 30 г; будь-які ягоди – 290 р. Приготування Надзвичайно ніжним і смачним виходить пиріг зі штрейзельной крихтою. Для його приготування спочатку просіваємо в посудину якісне борошно, змішуємо її з цукровим піском і ваніліном, після чого додаємо м'яке масло і перетираємо руками до отримання крихти. Далі, поставивши посудину з тістом в холодильник, беремося за начинку.
Сир перетираємо через меленькое сито або пробиваємо блендером, після чого змішуємо з цукровою пудрою і ваніліном, додаємо яйця і все ретельно збиваємо до пишноти. В іншу посудину укладаємо попередньо промиті ягоди і змішуємо їх з крохмалем і цукровим піском.
В промаслений форму викладаємо трохи більше половини тіста і притрамбовываем його, рівномірно розподіливши попередньо по дну і боків. Тепер виливаємо сирну начинку, на неї викладаємо ягідки і присипаємо залишилася крихтою. Для запікання необхідно помістити пиріг в прогріту до 180 градусів духовку хвилин на п'ятдесят.
Листковий пиріг з сиром і замороженими ягодами в мультиварці
Інгредієнти: тісто листкове – 520 г; цукор-пісок – 85-100 г; ванілін – щіпка; сир м'який – 305 м; добірне яйце куряче – 1 шт.; будь-які заморожені ягоди – 140 р. Приготування Пиріг за цим рецептом приготувати надзвичайно просто. Досить листкове тісто розділити на дві нерівні частини, розкачати, викласти більшу з них в промаслений мультикастрюлю, а зверху розподілити змішаний з цукром, яйцем і ваніліном сир. По всій поверхні також розкладаємо заморожені ягоди, не розморожуючи, і прикриваємо виріб розкатаним пластом поменше. При бажанні можна вирізати з нього смуги або будь-які фігурки і прикрасити пиріг більш оригінально. Запікатися виріб буде в режимі «Випічка» протягом п'ятдесяти п'яти хвилин.