Простий рецепт пирога з апельсинами передбачає мінімальні витрати сил і засобів, а прості продукти в складі цього ласощі дозволяють балувати сім'ю солодощами кожен день.
Простий пиріг з апельсинами і цедрою
Інгредієнти: яйця - 3 шт.; цукор - 230 г; борошно - 265 г; апельсин - 1 шт.; вершкове масло - 35 р. Приготування Зніміть цитрусову цедру, використовуючи дрібну тертку, очистіть від залишків білої м'якоті і плівок, виріжте соковиті сегменти м'якоті. Жовтки розітріть з цукром, а білки перетворіть в піну з дрібкою солі. Обережно з'єднати обидві маси, щоб зберегти легкість. Просійте борошно і дрібними порціями додавайте в яєчну суміш, акуратно помішуючи. Додайте апельсини і частину цедри в тісто. Змастіть маслом форму викладіть тісто. Випікайте апельсинове ласощі при 185 градусах близько півгодини.
Пиріг з яблуками і апельсинами в мультиварці
Інгредієнти: борошно - 230 г; апельсин - 1 шт.; яйця - 4 шт.; цукор - 235 г; яблуко -1 шт. Приготування Очистивши яблука і апельсини від шкірки, насіння і плівок, наріжте їх скибочками і розкладіть на дні мультиварочной чаші. Яйця збийте з цукром, намагаючись вбити максимум повітря, потім з'єднайте з борошном, перемішайте і залийте в чашу. Готуйте пиріг в режимі "Випічка" протягом години. В кінці приготування наполягайте пиріг в закритій чаші ще чверть години.
Пиріг з лимоном і апельсином
Інгредієнти: борошно - 680 г; цукор - 210 г; сметана - 185 мл; апельсин - 2 шт.; лимон - 1 шт.; масло вершкове - 195 г; сода - 5 р. Приготування В м'ясорубці перекрутіть цитруси разом з цукром. Розтопіть масло, з'єднайте зі сметаною і погасите содою. Додайте борошно, а після вимішування круте тісто розділіть навпіл. Розкачайте одну частину тіста, викладіть на лист для випікання і залийте начинкою. Накрийте начинку іншим шаром тіста і випікайте пиріг при 180 градусах півгодини.
Грецький пиріг з гарбузом і апельсином
Інгредієнти: апельсин - 1 шт.; яйця - 4 шт.; борошно - 470 г; гарбуз - 370 г; цукор - 240 г; розпушувач - 5 р. Приготування Очищену гарбуз подрібніть на тертці, додайте половину цедри апельсина і нарізану апельсинову м'якоть. Збиті з цукром яйця, з'єднайте з сухими інгредієнтами, перемішайте масу і додайте залишилися компоненти зі списку. Розподіліть тісто в обраній формі і випікайте при 180 градусах півгодини.