Вернуться назад Распечатать

Пиріг з апельсинами - простий рецепт

Пиріг з апельсинами - простий рецепт
Простий рецепт пирога з апельсинами передбачає мінімальні витрати сил і засобів, а прості продукти в складі цього ласощі дозволяють балувати сім'ю солодощами кожен день.

Простий пиріг з апельсинами і цедрою


Інгредієнти:

  • яйця - 3 шт.;

  • цукор - 230 г;

  • борошно - 265 г;

  • апельсин - 1 шт.;

  • вершкове масло - 35 р.


  • Приготування
    Зніміть цитрусову цедру, використовуючи дрібну тертку, очистіть від залишків білої м'якоті і плівок, виріжте соковиті сегменти м'якоті. Жовтки розітріть з цукром, а білки перетворіть в піну з дрібкою солі. Обережно з'єднати обидві маси, щоб зберегти легкість. Просійте борошно і дрібними порціями додавайте в яєчну суміш, акуратно помішуючи. Додайте апельсини і частину цедри в тісто. Змастіть маслом форму викладіть тісто. Випікайте апельсинове ласощі при 185 градусах близько півгодини.

    Пиріг з яблуками і апельсинами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • борошно - 230 г;

  • апельсин - 1 шт.;

  • яйця - 4 шт.;

  • цукор - 235 г;

  • яблуко -1 шт.


  • Приготування
    Очистивши яблука і апельсини від шкірки, насіння і плівок, наріжте їх скибочками і розкладіть на дні мультиварочной чаші. Яйця збийте з цукром, намагаючись вбити максимум повітря, потім з'єднайте з борошном, перемішайте і залийте в чашу. Готуйте пиріг в режимі "Випічка" протягом години. В кінці приготування наполягайте пиріг в закритій чаші ще чверть години.

    Пиріг з лимоном і апельсином


    Інгредієнти:

  • борошно - 680 г;

  • цукор - 210 г;

  • сметана - 185 мл;

  • апельсин - 2 шт.;

  • лимон - 1 шт.;

  • масло вершкове - 195 г;

  • сода - 5 р.


  • Приготування
    В м'ясорубці перекрутіть цитруси разом з цукром. Розтопіть масло, з'єднайте зі сметаною і погасите содою. Додайте борошно, а після вимішування круте тісто розділіть навпіл. Розкачайте одну частину тіста, викладіть на лист для випікання і залийте начинкою. Накрийте начинку іншим шаром тіста і випікайте пиріг при 180 градусах півгодини.

    Грецький пиріг з гарбузом і апельсином


    Інгредієнти:

  • апельсин - 1 шт.;

  • яйця - 4 шт.;

  • борошно - 470 г;

  • гарбуз - 370 г;

  • цукор - 240 г;

  • розпушувач - 5 р.


  • Приготування
    Очищену гарбуз подрібніть на тертці, додайте половину цедри апельсина і нарізану апельсинову м'якоть. Збиті з цукром яйця, з'єднайте з сухими інгредієнтами, перемішайте масу і додайте залишилися компоненти зі списку. Розподіліть тісто в обраній формі і випікайте при 180 градусах півгодини.