Желейний торт зі сметанкою - чудовий на смак і надзвичайно красивий десертик, який ви з легкістю можете зробити у себе вдома.
Желейний фруктовий торт зі сметаною
Інгредієнти: цукор - 1 ст.; різнокольорове желе - 4 пакетики; сметана - 400 г; сухий желатин - 40 г; кип'ячена холодна вода - 150 мл; ванілін; малина, банан, ківі, мандарин - за смаком. Приготування Спочатку готуємо по інструкції желе з пакетиків, зазначеної на упаковці, і прибираємо для застигання у холодильник. Желатин змішати з ваніліном, заливаємо гарячою водою, розмішуємо до повного розчинення і залишаємо постояти. Сметанку збиваємо з цукровим піском, з'єднуємо акуратно з набряклою желатиновою масою і продовжуємо збивати. Застигле желе ріжемо невеликими кубиками, змішуємо між собою і викладаємо у форму для застигання. Додаємо очищені та подрібнені свіжі фрукти, ягоди, заливаємо сумішшю сметани і прибираємо в холодильник.
Желейний торт «Бите скло» зі сметаною
Інгредієнти: різнобарвне сухе желе - 3 пачки; сметана - 500 г; швидкорозчинний желатин - 20 г; ванілін - 1 пакетик; молоко - 1 ст. Приготування Отже, для початку в різному посуді розводимо водою сухе желе і відставляємо його на деякий час. Цим часом желатин заливаємо холодною водою і залишаємо його набухати. Далі дістаємо застигле желе і нарізаємо його невеликими кубиками.
Охолоджену сметану з'єднуємо з сахарочком, кидаємо ванілін і збиваємо міксером до однорідності. Тепер набряклий желатин ставимо в мікрохвильовку, підігріваємо, злегка остуджуємо і акуратно виливаємо його тоненькою цівкою у збиту сметанку. Після цього беремо форму для випічки, збризкуємо її холодною водою і викладаємо сметанную масу з желейними шматочками і прибираємо в холодильник. Готовий желейний тортик зі сметанкою без випічки перекладаємо на тарілку і подаємо до чаю.
Желейний торт зі сметаною і какао
Інгредієнти: сметана - 1 л; цукор - 1 ст.; ванілін - 1 пакетик; чорна кава розчинна - 1 ст. ложка; какао - 2 ст. ложки; фруктовий сік - 2 ст.; сухий желатин - 45 р. Приготування Розчиняємо Желатин в холодній воді і залишаємо на деякий час постояти і розбухнути. Сметану збиваємо гарненько з сахарочком, а потім злегка підігріваємо на водяній бані. Желатин розпускаємо в мікрохвильовці, остуджуємо і змішуємо зі сметаною. Далі отриману масу ділимо на 3 рівні частини. Одну частину залишаємо незайманою, другу з'єднуємо з чорною кавою, а останню - з какао .
Сік злегка підігріваємо і з'єднуємо з рештою желатином. Тепер заливаємо торт пошарово: спочатку виливаємо біленький сметанний шар, на нього шоколадне желе, потім кавовий і фруктовий. Прибираємо ласощі в холодильник і залишаємо там до повного застигання.
Рецепт желейного торта зі сметаною
Інгредієнти: печиво - 200 г; сметанка - 500 г; масло вершкове - 100 г; вершковий сир - 150 г; цукровий пісок - 05 ст.; ванілін - 1 пакетик; лимонне желе - 1 упаковка; сухий желатин - 15 г; лимон - 1 шт.; м'ята. Приготування Желатин розвести водою і залишаємо для набухання. Печиво перетворюємо з допомогою блендера в крихту і
з'єднайте з розтопленим маслом. Тепер беремо роз'ємну форму для випічки, застеляємо папером, викладаємо масу з печива і рівномірно розподіляємо його. Далі прибираємо корж в холодильник приблизно на 30 хвилин.
Тим часом желатин розпускаємо на водяній бані, а потім охолоджуємо. Видавлюємо сік з лимона, додаємо сметанку, кладемо вершковий сир, ванілін і цукор. Збиваємо суміш міксером до отримання однорідного крему, обережно виливаємо желатин і перемішуємо. Дістаємо з холодильника форму з печивом, викладаємо готовий крем, розрівнюємо його і знову прибираємо тортик. Потім заливаємо зверху лимонним желе , прикрашаємо листочками м'яти і ставимо на 2 години в холодильник.