Печиво з варенням , медом або згущеним молоком вже трохи набридли? Тоді давайте приготуємо з вами оригінальні тістечка з печива з описаних нижче рецептами.
Тістечко «Ковбаса» з печива
Інгредієнти: вершки 10% - 6 ст. ложок; печиво - 400 г; коричневий цукор - 150 г; какао - порошок - 2 ст. ложки; молочний шоколад - 50 р. Приготування Отже, печиво подрібнюємо за допомогою блендера в дрібну крихту. У мисці змішуємо розтоплений в мікрохвильовій печі шоколад, какао-порошок, цукровий пісок і вливаємо вершки. Ставимо все на водяну баню і доводимо до кипіння. Потім знімаємо масу з плити і залишаємо остигати.
А цим часом нарізаємо невеликими шматочками вершкове масло і з'єднуємо його з остиглої шоколадною сумішшю. Гарненько вимішуємо все і формуємо рівненький ковбаску. Загортаємо у фольгу і ставимо в холодильник приблизно на 3 години. Після цього дістаємо десерт, нарізаємо шматочками і подаємо до столу в якості частування!
Тістечко з сиру і печива
Інгредієнти: печиво квадратної форми - 10 шт.; сир - 250 г; сметана - 100 мл; ванілін; желатин - 2 ч. ложки. Приготування Желатин висипаємо в миску, заливаємо спочатку холодною водою, а потім нагріваємо до повного розчинення на слабенькому вогні або в мікрохвильовій печі. Тепер розтираємо окремо сир , кладемо сметанку, додаємо ванілін за смаком і виливаємо розведений желатин. Збиваємо все міксером до однорідності і відставляємо в сторону.
Потім викладаємо на плоске блюдо половину печива і покриваємо кожне сирним кремом. Зверху викладаємо решту печива і посипаємо десерт тертим шоколадом. Далі ставимо ласощі на кілька годин в холодильник для застигання, після чого подаємо на стіл!
Тістечка з печива без випічки
Інгредієнти: пісочне печиво - 700 г; молоко згущене - 1 банка; горіхи; масло вершкове - 150 г; какао - 3 ст. ложки; вино - 1 ч. ложка; ванілін; цукрова пудра. Приготування Для приготування тістечка з печива і згущеного молока, вершкове масло розтоплюємо на слабенькому вогні і змішуємо зі згущеним молоком. Печиво і волоські горіхи подрібнюємо за допомогою блендера в крихту і змішуємо з ваніліном, вином, какао і згущеним молоком. Вимішуємо густу масу без грудочок і прибираємо її на півгодини в морозилку. З охолодженої маси формуємо довгасті циліндри і обкачуємо їх у цукрі, в какао або кокосовій стружці.