Якщо ви любите домашню випічку з малиною і хочете насолоджуватися нею цілий рік, ми поділимося з вами рецептами того, як приготувати пиріг з замороженої малиною.
Пиріг з малини і білого шоколаду
Цей пиріг виходить дуже смачним і ніжним, завдяки відмінному поєднанню малини і білого шоколаду.
Інгредієнти: борошно - 2 ст.; яйця - 2 шт.; вершкове масло - 200 г; ванільний цукор - пакетик; цукор - 3/4 ст.; розпушувач - 1 ч. ложка; сода - 1/2 ч. ложки (погасити); сіль - щіпка; малина заморожена - 200 г; білий шоколад - 200 р. Приготування Розм'якшене масло збийте зі звичайним і ванільним цукром. Додайте яйця, сіль, розпушувач, гашену соду і борошно. Добре все перемішайте - у вас повинно вийти однорідне тісто. Потім додайте в тісто половину малини. Шоколад натріть на тертці або покришіть на дрібні шматочки.
Форму для запікання змастіть маслом, викладіть в неї тісто, зверху другу половину малини, а потім рівномірно розподіліть зверху шоколад. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте пиріг 40 хвилин до готовності. Готовність перевірити зубочисткою, коли тісто не буде до неї приставати - діставайте і пробуйте.
Сметанний пиріг із замороженої малини
Інгредієнти: яйця - 2 шт.; сметана - 1 ст.; борошно - 2 ст.; рослинне масло - 1/2 ст.; цукор - 1 ст.; розпушувач - 2 ч. ложки; ванілін - 1 ч. ложка; малина заморожена - 450 р. Приготування Заморожену малину перекладіть в холодильник, щоб вона трохи розморозилася. Яйця збийте з цукром, додайте сметану, розпушувач, ванілін, просіяне борошно і олію. Добре все перемішайте і замісіть однорідне тісто. Форму для випічки змастіть маслом, влийте половину тіста, викладіть більшу частину ягід, залийте їх другою половиною тіста. Ягоди викладіть зверху, трохи втиснувши їх в пиріг. Духовку нагрійте до 180 градусів і відправте в неї десерт приблизно на півгодини.