Вернуться назад Распечатать

Пиріг з замороженої малиною

Пиріг з замороженої малиною
Якщо ви любите домашню випічку з малиною і хочете насолоджуватися нею цілий рік, ми поділимося з вами рецептами того, як приготувати пиріг з замороженої малиною.

Пиріг з малини і білого шоколаду


Цей пиріг виходить дуже смачним і ніжним, завдяки відмінному поєднанню малини і білого шоколаду.
Інгредієнти:

  • борошно - 2 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • вершкове масло - 200 г;

  • ванільний цукор - пакетик;

  • цукор - 3/4 ст.;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • сода - 1/2 ч. ложки (погасити);

  • сіль - щіпка;

  • малина заморожена - 200 г;

  • білий шоколад - 200 р.


  • Приготування
    Розм'якшене масло збийте зі звичайним і ванільним цукром. Додайте яйця, сіль, розпушувач, гашену соду і борошно. Добре все перемішайте - у вас повинно вийти однорідне тісто. Потім додайте в тісто половину малини. Шоколад натріть на тертці або покришіть на дрібні шматочки.
    Форму для запікання змастіть маслом, викладіть в неї тісто, зверху другу половину малини, а потім рівномірно розподіліть зверху шоколад. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте пиріг 40 хвилин до готовності. Готовність перевірити зубочисткою, коли тісто не буде до неї приставати - діставайте і пробуйте.

    Сметанний пиріг із замороженої малини


    Інгредієнти:

  • яйця - 2 шт.;

  • сметана - 1 ст.;

  • борошно - 2 ст.;

  • рослинне масло - 1/2 ст.;

  • цукор - 1 ст.;

  • розпушувач - 2 ч. ложки;

  • ванілін - 1 ч. ложка;
  • Пиріг з замороженої малиною

  • малина заморожена - 450 р.


  • Приготування
    Заморожену малину перекладіть в холодильник, щоб вона трохи розморозилася. Яйця збийте з цукром, додайте сметану, розпушувач, ванілін, просіяне борошно і олію. Добре все перемішайте і замісіть однорідне тісто. Форму для випічки змастіть маслом, влийте половину тіста, викладіть більшу частину ягід, залийте їх другою половиною тіста. Ягоди викладіть зверху, трохи втиснувши їх в пиріг. Духовку нагрійте до 180 градусів і відправте в неї десерт приблизно на півгодини.