У кожної гарної господині в арсеналі є кілька рецептів, які її завжди виручають. Особливо коли немає вільного часу, а так хочеться чогось смачного, або коли завітали несподівані гості. Однією з таких паличок рятівниць є рецепт бісквіта в аерогрилі. Виходить дуже смачно, а головне швидко!
Бісквіт в аерогрилі
Інгредієнти: кефір - 1 склянка; цукор - 1 ст.; манка - 05 ст.; борошно - 05 склянки; рослинна олія - 4 ст. ложки; сода - 1 ч. ложка; ванілін - за смаком; сметана цукор - для крему. Приготування Як спекти простий бісквіт? Для початку змішуємо в глибокій чаші кефір з цукром до повного розчинення останнього. Потім додаємо соду і, як тільки кефір спіниться, всипаємо борошно. Тепер кладемо ванілін, манку і рослинне масло. Все добре перемішуємо і виливаємо в круглу роз'ємну форму. Ставимо її в заздалегідь розігріту до 180°С аерогриль, на середню грати, приблизно на 30 хвилин. По закінченню часу простий, але дуже смачний бісквіт готовий!
Якщо ви хочете зробити його ще смачніше, то можна приготувати крем, змішавши сметану з цукром і добре промазати їм бісквіт!
Ванільний бісквіт в аерогрилі
Інгредієнти: борошно - 1 ст.; яйця - 6 шт.; цукор - 1ст.; ванільний цукор - 1 год. ложка; сухарі мелені - 1ст. ложка; цукрова пудра - 1 ч. ложка. Приготування Як спекти бісквіт в аерогрилі? Беремо яйця і акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки ретельно розтираємо з цукром до збільшення маси. Білки охолоджуємо і збиваємо міксером. Потім жовтки додаємо борошно, ванільний цукор, білки і гарненько перемішуємо міксером. Форму для випікання змащуємо маслом, посипаємо меленими сухарями і викладаємо тісто. Випікаємо в аерогрилі при температурі 180°С приблизно 30 хвилин. Перед подачею на стіл, охолоджений бісквіт посипаємо цукровою пудрою і прикрашаємо свіжими ягодами. Приємного чаювання!