Вернуться назад Распечатать

Бісквіт в аерогрилі

Бісквіт в аерогрилі
У кожної гарної господині в арсеналі є кілька рецептів, які її завжди виручають. Особливо коли немає вільного часу, а так хочеться чогось смачного, або коли завітали несподівані гості. Однією з таких паличок рятівниць є рецепт бісквіта в аерогрилі. Виходить дуже смачно, а головне швидко!

Бісквіт в аерогрилі


Інгредієнти:

  • кефір - 1 склянка;

  • цукор - 1 ст.;

  • манка - 05 ст.;

  • борошно - 05 склянки;

  • рослинна олія - 4 ст. ложки;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • ванілін - за смаком;

  • сметана цукор - для крему.


  • Приготування
    Як спекти простий бісквіт? Для початку змішуємо в глибокій чаші кефір з цукром до повного розчинення останнього. Потім додаємо соду і, як тільки кефір спіниться, всипаємо борошно. Тепер кладемо ванілін, манку і рослинне масло. Все добре перемішуємо і виливаємо в круглу роз'ємну форму. Ставимо її в заздалегідь розігріту до 180°С аерогриль, на середню грати, приблизно на 30 хвилин. По закінченню часу простий, але дуже смачний бісквіт готовий!
    Якщо ви хочете зробити його ще смачніше, то можна приготувати крем, змішавши сметану з цукром і добре промазати їм бісквіт!

    Ванільний бісквіт в аерогрилі


    Інгредієнти:

  • борошно - 1 ст.;

  • яйця - 6 шт.;

  • цукор - 1ст.;

  • ванільний цукор - 1 год. ложка;

  • сухарі мелені - 1ст. ложка;

  • цукрова пудра - 1 ч. ложка.

  • Бісквіт в аерогрилі

    Приготування
    Як спекти бісквіт в аерогрилі? Беремо яйця і акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки ретельно розтираємо з цукром до збільшення маси. Білки охолоджуємо і збиваємо міксером. Потім жовтки додаємо борошно, ванільний цукор, білки і гарненько перемішуємо міксером. Форму для випікання змащуємо маслом, посипаємо меленими сухарями і викладаємо тісто. Випікаємо в аерогрилі при температурі 180°С приблизно 30 хвилин. Перед подачею на стіл, охолоджений бісквіт посипаємо цукровою пудрою і прикрашаємо свіжими ягодами. Приємного чаювання!