У літній спекотний спеку хочеться з'їсти що-то охолоджує і тонізуючий. Сьогодні ми розповімо вам, як зробити домашнє ситне морозиво з банана. Воно виходить дуже калорійним, смачним і корисним.
Морозиво з банана і йогурту
Інгредієнти: густий йогурт – 315 мл; банан – 4 шт.; цукор дрібний або пудра – 55 р. Приготування У зручний контейнер виливаємо йогурт, всипаємо цукор і перемішуємо міксером до розчинення всіх кристалів. З бананів знімаємо шкірку, нарізаємо їх кружками і кидаємо в молочну суміш. Збиваємо заглибним блендером 5 хвилин, а потім закриваємо ємність кришкою і прибираємо ласощі на 6 годин в морозилку. Кожні 2 години дістаємо контейнер і ретельно перемішуємо вміст, щоб морозиво рівномірно застигло. Перед подачею, розкладаємо десерт по креманкам, прикрашаємо кожну порцію свіжими ягодами, поливаємо варенням або посипаємо тертим шоколадом.
Морозиво з банана і молока
Інгредієнти: стиглий банан – 2 шт.; молоко – 55 мл; сік лимонний – 10 мл; цукрова дрібна пудра – на смак; сметана – 15 мл Приготування Банани чистимо, нарізаємо кільцями і відправляємо в морозилку. Потім викладаємо їх в ємність блендера і пробиваємо до однорідності. Після вливаємо молоко, лимонний сік і кладемо сметану і цукрову пудру. Збиваємо все до однорідного стану, розкладаємо ласощі по формочках і прибираємо морозиво в морозилку.
Морозиво з сиру і банана
Інгредієнти: сир – 515 м; банан – 3 шт.; цукор тростинний – за смаком. Приготування Очищені банани подрібнюємо блендером в однорідне пюре. Тепер додаємо сир, всипаємо цукор і все добре перемішуємо. Збиваємо отриману масу, а потім викладаємо в контейнер і прибираємо в морозилку.
Морозиво з заморожених бананів
Інгредієнти: стиглі банани – 5 шт. Приготування Очищені банани нарізаємо скибочками і прибираємо їх в морозильну камеру. Через кілька годин відправляємо фрукти в чашу блендера і збиваємо до отримання гладкої однорідної маси. Відразу розкладаємо морозиво по креманкам і насолоджуємося фруктовим смаком десерту.
Рецепт морозива з бананів і кефіру
Інгредієнти: стиглі банани – 4 шт.; кефір – 235 мл; мед рідкий – по смаку. Приготування Банани чистимо і шаткуємо на крупній тертці. Потім вливаємо у фруктову масу кефір і додаємо трохи меду. Ретельно все пюрируем блендером, а потім перекладаємо ласощі в контейнер, накриваємо кришкою і заморожуємо кілька годин в морозилці.