Пропонуємо прості і доступні рецепти приготування крему з сирним вершковим сиром. Підсумком їх реалізації буде прекрасна основа для прошарку і оформлення тортів, тістечок і капкейків , завдяки якій вироби вийдуть не тільки смачними, але і приголомшливо ефектними на вигляд.
Крем з кисломолочного сиру з вершками для тортів і капкейків - рецепт
Інгредієнти: сирний вершковий сир – 495 г; вершки жирністю не менше 33% – 100 мл; пудра цукрова – 95 р. Приготування Неповторну легкість крему збиті вершки додадуть. Їх необхідно добре охолодити разом з посудом, в якій вони будуть збиватися, помістити на деякий час на полицю холодильника і віночки від міксера. Пробиваємо після цього вершки до твердих піків приблизно протягом семи хвилин. Потім викладаємо в посудину сирний вершковий сир, цукрову пудру і продовжуємо роботу міксера ще пару хвилин або до одержання однорідної текстури крему. Тепер маємо миску на годину на полиці холодильника, після чого можемо застосовувати її вміст за призначенням.
Крем з сирного сиру і масла
Інгредієнти: сирний вершковий сир – 345 г; масло селянське вершкове – 110 г; ванільний екстракт – 15 мл; пудра цукрова – 95 р. Приготування Крем по даному рецепту набагато простіше готується, але в результаті виходить більш калорійним, ситним і з масляною консистенцією, що не для всіх є плюсом. Сирний сир, перед тим як використовувати його для приготування крему, необхідно охолодити гарненько на полиці холодильника, а масло вершкове навпаки потримати при кімнатних умовах пару годин, щоб размягчилось. Тепер з'єднуємо компоненти в миску, додаємо цукрову пудру, ванільний екстракт і ретельно пробиваємо масу за допомогою міксера на високих оборотах протягом семи хвилин. Перед
застосуванням слід трохи остудити крем в холодильнику.
Такий крем з кисломолочного сиру ідеально підійде для прикраси боків торта, так як чудово тримає форму і не пливе на відміну від інших більш ніжних за текстурою аналогів.
При бажанні крем на основі кисломолочного сиру можна наповнити бажаним кольором і ароматом, додавши в нього барвник або есенцію і ще раз обробивши міксером. Якщо ж навпаки необхідно отримати інтенсивно білий колір крему, то рекомендується спочатку збити цукрову пудру з маслом протягом семи хвилин, а потім протягом такого ж часу пробити крем разом з сирним сиром.