Вернуться назад Распечатать

Торт з вівсяного печива без випічки

Торт з вівсяного печива без випічки
Для тих, хто знаходиться в пошуку простих і доступних рецептів приготування смачного торта без випічки, рекомендуємо варіанти ласощі з вівсяного печива. Вироби виходять апетитними, смачними і цілком зможуть створити конкуренцію традиційним тортикам, не дивлячись на те, що готуються вони надзвичайно швидко і вийдуть у всіх без винятку. Навіть початківці господині, безумовно, впораються із завданням.

Як зробити торт з вівсяного печива без випічки - рецепт зі згущеним молоком


Інгредієнти:

  • вівсяне печиво – 560 г;

  • згущене молоко варене – 385 г;

  • масло селянське вершкове – 210 г;

  • розчинна кава – 1 ст. ложка;

  • шоколад тертий – 110 г;

  • горіхи подрібнені волоські – 110 г;

  • вода гаряча – 245 мл


  • Приготування
    М'якість торта в даному випадку досягається шляхом просочування печива. Основою для цього буде розчинну каву. Заливаємо його для цього гарячої води, розмішуємо і залишаємо остигати. Не гаючи часу, трохи збиваємо міксером варену згущенку і вводимо при цьому невеликими порціями розм'якшене селянське вершкове масло. Коли крем прийме однорідну текстуру, а кава охолоне, беремося за оформлення торта. Для цього печиво по одному занурюємо в каві і розміщуємо на блюді або відповідної широкої ємності шарами, щедро промазуючи кожен кремом.
    Залишаємо тортик на деякий час при кімнатних умовах, а потім обсипаємо горіхами і натертим шоколадом і поміщаємо в холодильник для охолодження.

    Торт без випічки з вівсяного печива і сметани - рецепт з бананом


    Інгредієнти:

  • вівсяне печиво – 690 м;

  • сметана – 550-600 г;

  • пудра цукрова або цукор – 190 г або по смаку;

  • кава готовий середньої міцності – 230 мл;

  • стиглі банани – 3 шт.;

  • горіхи подрібнені волоські – 110-200 р.


  • Приготування
    Для приготування цього тортика нам знадобиться роз'ємна форма, яку ми додатково выстелем
    Торт з вівсяного печива без випічки
    пергаментом. Підготуємо також сметанний крем. Для цього збиваємо сметану до пишноти, додавши в процесі цукрову пудру або цукор за смаком. Очистимо також і наріжемо кружальцями бананові плоди.
    Тепер, беручись за оформлення торта, опускаємо вівсяне печиво до кави і викладаємо у форму. Пустоти заповнюємо разломанными скибочками печива. Тепер покриваємо шар щедро сметанним кремом і викладаємо гуртки бананів. Повторюємо шари, поки закінчиться печиво, банани і крем і ставимо виріб в холодильник для просочення на кілька годин, після чого виймаємо з форми, притрушиваем горіхами і можемо подавати.