Для тих, хто знаходиться в пошуку простих і доступних рецептів приготування смачного торта без випічки, рекомендуємо варіанти ласощі з вівсяного печива. Вироби виходять апетитними, смачними і цілком зможуть створити конкуренцію традиційним тортикам, не дивлячись на те, що готуються вони надзвичайно швидко і вийдуть у всіх без винятку. Навіть початківці господині, безумовно, впораються із завданням.
Як зробити торт з вівсяного печива без випічки - рецепт зі згущеним молоком
Інгредієнти: вівсяне печиво – 560 г; згущене молоко варене – 385 г; масло селянське вершкове – 210 г; розчинна кава – 1 ст. ложка; шоколад тертий – 110 г; горіхи подрібнені волоські – 110 г; вода гаряча – 245 мл Приготування М'якість торта в даному випадку досягається шляхом просочування печива. Основою для цього буде розчинну каву. Заливаємо його для цього гарячої води, розмішуємо і залишаємо остигати. Не гаючи часу, трохи збиваємо міксером варену згущенку і вводимо при цьому невеликими порціями розм'якшене селянське вершкове масло. Коли крем прийме однорідну текстуру, а кава охолоне, беремося за оформлення торта. Для цього печиво по одному занурюємо в каві і розміщуємо на блюді або відповідної широкої ємності шарами, щедро промазуючи кожен кремом.
Залишаємо тортик на деякий час при кімнатних умовах, а потім обсипаємо горіхами і натертим шоколадом і поміщаємо в холодильник для охолодження.
Торт без випічки з вівсяного печива і сметани - рецепт з бананом
Інгредієнти: вівсяне печиво – 690 м; сметана – 550-600 г; пудра цукрова або цукор – 190 г або по смаку; кава готовий середньої міцності – 230 мл; стиглі банани – 3 шт.; горіхи подрібнені волоські – 110-200 р. Приготування Для приготування цього тортика нам знадобиться роз'ємна форма, яку ми додатково выстелем
пергаментом. Підготуємо також сметанний крем. Для цього збиваємо сметану до пишноти, додавши в процесі цукрову пудру або цукор за смаком. Очистимо також і наріжемо кружальцями бананові плоди.
Тепер, беручись за оформлення торта, опускаємо вівсяне печиво до кави і викладаємо у форму. Пустоти заповнюємо разломанными скибочками печива. Тепер покриваємо шар щедро сметанним кремом і викладаємо гуртки бананів. Повторюємо шари, поки закінчиться печиво, банани і крем і ставимо виріб в холодильник для просочення на кілька годин, після чого виймаємо з форми, притрушиваем горіхами і можемо подавати.